Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám jednu hloupou otázku - kdybyste si měli koupit jedny z těchto hodinek, které by to byly? Funkčně sou oba typy stejné, liší se jenom ciferníkem. Vím že je to o individuálním vkusu, ale já na ně už asi týden koukám a furt se nemůžu rozhodnout (líbí se mi oboje :/). Mimochodem budou to moje první automaty v životě, tak se na ně už moc těším. :P

Odesláno

Já bych zvolil určitě modré, ale bílé se Ti zase barevně hodí ke všemu ;) To sem Ti pomohl co :)

Odesláno

Myslím že bílá v tomto provedení je příliš nevýrazná já bych volil jednoznačně modré.

Odesláno

To Olda - modrá je sice dobrá, já mám taky už bílé hodinky, ale i tak radši bílou. Je taková jaksi jemnější k těm jednoduchým liniím

Odesláno
To Olda - modrá je sice dobrá, já mám taky už bílé hodinky, ale i tak radši bílou. Je taková jaksi jemnější k těm jednoduchým liniím

Jasně, tobylo jen takové žďuchnutí. Mám už troje modré hodinky, Prim Linea, Vostok K3, Prim sport a u p.Wildta jsem pokukoval po quartzových Primech s modrou lunetou. Takže s modrou musím přestat. Bílá má tu výhodu že se hodí k čemukoliv, i když zrovna Seiko Sport 5 k obleku nepůjdou.

Odesláno

Takže to máme 3x bílé a 5x modré. :P Asi půjdu do těch modrých, popravdě řečeno přikláněl sem se k nim už od začátku, ale pak sem si začal řikat že ty bílý taky nejsou špatný a už sem v tom měl guláš... :D

Odesláno

Určitě ty modré.Tomuto stylu sluší víc číslice než ty trojúhelníkové indexy.Navíc modrý podklad-při troše fantazie-celé Superoceány!(teda při větší troše)....

Odesláno

Jasně, tobylo jen takové žďuchnutí. Mám už troje modré hodinky, Prim Linea, Vostok K3, Prim sport a u p.Wildta jsem pokukoval po quartzových Primech s modrou lunetou. Takže s modrou musím přestat. Bílá má tu výhodu že se hodí k čemukoliv, i když zrovna Seiko Sport 5 k obleku nepůjdou.

Pozor, Oldo, ty s modrou lunetou NEJSOU PRIM ale MPM!!!!!!!! Ověřeno přímo na místě!

Já si odvážně myslím, že bílé Seiko 5 k obleku by šly....

Odesláno

no asi tie modre... ja mam asi blby vkus, ale nemyslim si ze tieto Seiko su prave idelane k obleku :D ja mam Aviator IV a tiez sa mi k obleku velmi nezdaju a to su trosku decentnejsie ako tie Seiko... k obleku skor nieco ako Prim Linea 40 za 10.000 :D :D :D :D ci sa mylim, opravte ma, necham sa poucit :D

Odesláno

to Bob: Díky za informaci. Nesouhlasím ale, že se Seiko Sport hodí k obleku. Jsou dost vysoké, tak dobře nezajíždějí do rukávu košile. Váží 170g, to opravdu nejsou moc společenské hodinky. Ledaže by těch 170g bylo zlato a diamanty :-)

• po měsíci...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo jak to je s padělky u automatů Seiko. Zvažoval jsem koupi hodinek Seiko 5 Sports Divers automatic, ale na altru.cz uvádějí, že všechny pánské automaty Seiko mají průhledné spodní víčko. To ale tyhle Sport 5 Divers nemají. Tak jak je to vůbec. Jinak jsem viděl na krámě tyhle Sport 5. Co na ně říkáte a nemáte s nima někdo nějakou zkušenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...