enslow Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/9485554/Predam-damske-hodinky-znacky-Rolex-Oyster-Perpetual.php zaujimam sa o tieto rolexky..co na ne poviete??? mozu byt originaly?
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) jsou to originaly, prumer 34mm, kdybych nebyl linej jet do ziliny, uz sem je mel Upraveno 26. září 2011 uživatelem sibirnaya
stopa99 Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 To ich chces pre seba???Alebo pre priatelku(zenu)???
tombed Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Klárka asi potíž s matematikou, kamínku jsem napočítal 11, ledaže by 2 byly jen kamínky od Swarovského, a taky si plete cifr s lunetou. Kombinaci kamínky a čísla vidím prvně, dosud jsem viděl jen jedno nebo druhé...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) mozna se pletu, ale asi to budou tyhle. na fejky bych to fakt netipoval.. tady je i tento model Upraveno 26. září 2011 uživatelem sibirnaya
Cyber Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Mě na tom zaráží jiný box, než by měl být, absence certikikátu na fotkách, absence Datejust manualu, a prapodivný popis. Z bílého zlata je luneta, ne ciferník.
enslow Odesláno 26. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2011 ja sa pohravam s myslienkou kupit si ich pre seba..naprik tomu ze su zenske...
lastam Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) panove me to prijde fik, uz jenom pro to napojeni tahu k hodinkam neni cisty a vic vsazeny dovnitr jako je u rolexu zvykem, lepsi fotky by to ukazaly... no a pak uz jine pismo na ciferniku, napis superlative chronometer je mnohem sirsi nez na origu... Upraveno 26. září 2011 uživatelem lastam
enslow Odesláno 27. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2011 inak nedalo mi to a volal som tam ze nech dame stretko..ale nikto tel nedviha ani na sms nikto neodpoveda....
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 panove me to prijde fik, uz jenom pro to napojeni tahu k hodinkam neni cisty a vic vsazeny dovnitr jako je u rolexu zvykem, lepsi fotky by to ukazaly... no a pak uz jine pismo na ciferniku, napis superlative chronometer je mnohem sirsi nez na origu... to napojeni ani u originalu neni moc cisty napis bych neresil, fotky stoji za picu. podle me se tenhle model nefejkuje
enslow Odesláno 27. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2011 kurnik skoda ze nereaguje dotycna inzerentka..ak sa mi pacili..aj cena sa mi zdala v pohode...asi mi ostavaju uz len mathewove oystere...
lastam Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 to napojeni ani u originalu neni moc cisty napis bych neresil, fotky stoji za picu. podle me se tenhle model nefejkuje ale cinani na pristim baselu 2012 tento novy fejk asi taky neohlasi, na to cekas marne:-) To napojeni bych resil, rolex je cvaka jak bata cvicky stejne, umej to, proto jakakoli odchylka by ve me vyvolala podezreni, i v tom napise, i kdyz fotka stoji za houby, je z toho jasne videt napis kam saha...
enslow Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2011 s panickou som sa spojil a mali by sme sa stretnut v ba v sherone...takze asi si je originalitou ista...uvidime ako to dopadne..dam vediet
sibirnaya Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 tak pak napis. podle me je to koser..
enslow Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 cauko..zatial nie..bolo mi na moje neodbytne sms odpisane ze az sa dotycna pani objavi v ba ze sa mi ozve....zatial sa neozvala..
enslow Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 takze pani sa odmlcala a aj inzerat je stiahnut.y..hodinky zrejme neboli koser tak sa cukla...alebo bohvie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se