Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klárka asi potíž s matematikou, kamínku jsem napočítal 11, ledaže by 2 byly jen kamínky od Swarovského, a taky si plete cifr s lunetou. Kombinaci kamínky a čísla vidím prvně, dosud jsem viděl jen jedno nebo druhé...

Odesláno

Mě na tom zaráží jiný box, než by měl být, absence certikikátu na fotkách, absence Datejust manualu, a prapodivný popis. Z bílého zlata je luneta, ne ciferník.

Odesláno (upraveno)

panove me to prijde fik, uz jenom pro to napojeni tahu k hodinkam neni cisty a vic vsazeny dovnitr jako je u rolexu zvykem, lepsi fotky by to ukazaly...

no a pak uz jine pismo na ciferniku, napis superlative chronometer je mnohem sirsi nez na origu...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

panove me to prijde fik, uz jenom pro to napojeni tahu k hodinkam neni cisty a vic vsazeny dovnitr jako je u rolexu zvykem, lepsi fotky by to ukazaly...

no a pak uz jine pismo na ciferniku, napis superlative chronometer je mnohem sirsi nez na origu...

to napojeni ani u originalu neni moc cisty :( napis bych neresil, fotky stoji za picu. podle me se tenhle model nefejkuje :(

Odesláno

to napojeni ani u originalu neni moc cisty :( napis bych neresil, fotky stoji za picu. podle me se tenhle model nefejkuje :(

ale cinani na pristim baselu 2012 tento novy fejk asi taky neohlasi, na to cekas marne:-) To napojeni bych resil, rolex je cvaka jak bata cvicky stejne, umej to, proto jakakoli odchylka by ve me vyvolala podezreni, i v tom napise, i kdyz fotka stoji za houby, je z toho jasne videt napis kam saha...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...