Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po tom co jsem se zbláznil z tohoto webu a letos vystřídal už mnoho hodinek (Casio Pro trek, Suunto Core all black, Citizen eco drive, Longines Hydroconquest, Maurice Lacroix reserve de marche, Fortis B 42 a další) uvažuji o Suunto Elementum Terra black rubber, co si myslíte o tomto modelu? Díval jsem se, že na aukru měli tento model minulý týden za 9900, ale neprodal se a to bylo uvedeno, že se jedná o nové hodinky... Dost často chodím plavat, občas si zahraji golf a s děckama jsem venku taky dost často a tak bych volil gumový řemínek a sportovní hodinky tohoto typu se mi zdají ideální... Díky za info i radu Petr

Odesláno (upraveno)

Taky jsem jednu chvíli zvažoval koupi těchto hodinek ale po dlouhém dlouhém pročítání a porovnávání jsem došel k závěru že patří spíš do kanclíku, než do přírody, ačkoli se výrobce tváři jinak. Pokud Ti v této cenové relaci za daných kritérií můžu radit, jsem pro tohle: http://www.suuntosho...s=product&id=85 , vzhledem k ceně, která nedávno nehorázně spadla Ti ještě zbude na kaučuk, ač musím říct, že jsem byl vždy proti tahům, ten u Steel Corů mě naprosto překvapil, takže by sis třeba zvykl i na něj.

Nebo tyto: http://www.suuntoshop.cz/index.php?s=product&id=229 , taky nádherný kus času, u mě další hvězda nad Elementy.

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odesláno (upraveno)

Matně si vzpomínám že na Aukru byly Terra s negativním displejem, takže čitelnost v reálu žádný zázrak - fotkám moc nevěř, v reálu vypadají spíš nějak takhle:

Posted Image

Jinak koukám že Core už měls... Sám mám "Regular Black" pozitivním displejem a zatím maximální spokojenost...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Suunto core all black jsem už měl, ale toto provedení bylo na mě moc lehké a tak jsem kolikrát ani necítil, že je na rukách mám a tak jsem se jich vzdal relativně brzo... Srovnával jsem je v podvědomí s Pro trekama, které jsem měl v titanové verzi a tehdy na ně nedal dopustit :-).. Každopádně díky za radu, určitě teď budu pár dní brouzdat po fóru a inspirovat se zkušenostmi "starších"..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...