striedmy Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Dobrý deň, toto je môj prvý príspevok a ospravedlňujem sa ak som niekde urobil chybu, rád bi som požiadal o radu pri výbere nešportových hodiniek. Keďže moje vedomosti sú v tomto smere minimálne prosím o pomoc pri rozhodovaní medzi Doxa Tradition 210.10.101.01 Můj odkaz SEIKO SGEF01P1 Můj odkaz Ďakujem za všetky hodnotné rady, potrebujem quartzky pretože budem mať tieto hodinky často mimo ruky pre prácu ktorú vykonávam a automaty bi som musel veľmi často nastavovať. Miroslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Dobry den, mam rad Seiko takze muj tip je asi jasny. Navic u Doxy nevidim udaj o vodotesnosti coz by pro mne bylo zasadni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striedmy Odesláno 28. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Ďakujem, SEIKO 100m a DOXA 30m + SEIKO ma kovový ťah a hardlex sklo vyzerá to na rozumnejší výber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Asi už máte vybráno ale mně přijdou elegantnější Doxy kvůli ptákovině-černé datumovce. U Casií ta bílá moc svítí do ciferníku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Asi už máte vybráno ale mně přijdou elegantnější Doxy kvůli ptákovině-černé datumovce. U Casií ta bílá moc svítí do ciferníku ne? odpovídáš hezky, ale trochu mimo. Zde padá volba mezi Doxami a Seiky. A ty datumky jsou přesně obráceně. Abych nebyl úplně OT, já bych volil SEIKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Se omlouvám, jsem z Casií zblbnut do blba... Ten smysl tam je, jen ho už nemohu najít... Lépe jsem to dokopat nemohl. Mé stáří a mládí mi budiž omluvou a taky už bylo po Večerníčku. Tuším polská inverzní logika se to jmenuje;) Myslel jsem Seika. Ta datumovka mi přijde slušivejší a decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Doxy jsou z Číny a dívat se stále na Seika mě nudí. Zkusím Ti nabídnout pořádné švýcarské hodinky od značky s úctyhodnou tradicí. Marvin M005.13.41.64 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striedmy Odesláno 30. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Tak som sa dostal do situácie keď sa neviem presne rozhodnúť, stále viac sa mi páčia Doxi pre ten klasický tvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 To Snow - pobavilo mě, že poukazuješ na to, že Doxy jsou z Číny a šoupneš sem fotku Marvinů zdobenou rozsypaným čajem a dokonce jestli dobře koukám tak ve čtyřech jazycích Ale osobně bych teda rozhodně volil z těch tří ty Marviny, ty Seika i Doxy se mi zdají nudné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striedmy Odesláno 30. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Ja sám som nudný sivý typ človeka a mám radšej jednoduché klasické tvary, ono vkus máme každý iný, tu na fóru je veľa členov ktorý hodinkám rozumejú a mňa bi ešte zaujímalo keď môžem poprosiť , ak sa rozhodnem pre hodinky doxa urobím chybu? Nemôžem očakávať takú kvalitu ako pri Seiko? Aký bude medzi nimi rozdiel? Vodotesnosť, ťah, sklíčko minerálne miesto hardlex sú mi známe. Viem sa pýtať len takto jednoducho kedže ako som písal veľmi nerozumiem tomu čo sa skrýva vo vnútri hodiniek. Možno sa zdá moje rozhodovanie príliš rozšírené v tejto cenovej kategorii, ale ja si proste drahšie dovoliť nemôž dakujem za odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 No já nevim, ale celkem bych řekl, že to máš prašť jako uhoď. Oboje jsou to quartzky slušné značky, ve strojovně významný rozdíl nebude, takže nějaké vnitřnosti bych neřešil. Vyber si které se ti líbí víc a je to.Ale mimochodem - i nudný a šedivý člověk může mít výjimečné hodinky a v quartzu za nevelký peníz najdeš komplikace jedna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 To Snow - pobavilo mě, že poukazuješ na to, že Doxy jsou z Číny a šoupneš sem fotku Marvinů zdobenou rozsypaným čajem a dokonce jestli dobře koukám tak ve čtyřech jazycích , dobrá poznámka, ovšem co jsem měl dělat, byla to ta největší ilustrační fotka co jsem měl po ruce. Nesmím zapomenout Obersturmbannführere pochválit Ti moc hezký avatar, s kterým by sis neudělal ostudu ani na stránkách velebících Joachima Peipera . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Nesmím zapomenout Obersturmbannführere pochválit Ti moc hezký avatar, s kterým by sis neudělal ostudu ani na stránkách velebících Joachima Peipera . Ale fuj, Peiper byl esesák... Todlenc je pilot v hodnosti majora. Mimochodem s Obersturmbanführerem by dost povýšil, to je tuším podplukovník...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striedmy Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Tak ďakujem každému za rady, nakoniec mám doxy, spokojnosť z mojej nenáročnej strany veliká, len nechápem ako si može doxa dovoliť smietko /malinké/ pod sklíčkom??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se