Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas s Lukinem. Taky bych nereagoval na podobnou analfabetskou SZ :-)

nevím, zdali ddalf reagoval přímo na mne, nicméně měl jsem jsem jeho obdobně kostrbatou zprávu včera ve schránce... na vteřinu jsem zaváhal, ale pak jsem mu v rámci slušnosti odepsal jako prvnímu zájemci, abych se následně dozvěděl, že to už přece pořešil jinde...

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

nevím, zdali ddalf reagoval přímo na mne, nicméně měl jsem jsem jeho obdobně kostrbatou zprávu včera ve schránce... na vteřinu jsem zaváhal, ale pak jsem mu v rámci slušnosti odepsal jako prvnímu zájemci, abych se následně dozvěděl, že to už přece pořešil jinde...

sdfs

Odesláno

Souhlas s Lukinem. Taky bych nereagoval na podobnou analfabetskou SZ :-)

tak to mně fakt baví ...někdo kdo tady píše jak spisovatel do každýho fóra mně bude neco vytýkat ... když tě to uráží FRANTÍKU tak nereaguj ...

děkuji za pochopení jo a nektere tvoji diskuze stoji za to:smile_anim:

Odesláno

tak to mně fakt baví ...někdo kdo tady píše jak spisovatel do každýho fóra mně bude neco vytýkat ... když tě to uráží FRANTÍKU tak nereaguj ...

To je asi na mne.... Bohuzel jako vy jste disgrafik, tak ja jsem postizen grafomanii. Uznavam , ze nektere me prispevky jsou prumerne ale vetsinou si drzim vysokou latku.

Odesláno

To je asi na mne.... Bohuzel jako vy jste disgrafik, tak ja jsem postizen grafomanii. Uznavam , ze nektere me prispevky jsou prumerne ale vetsinou si drzim vysokou latku.

to neni na tebe

Odesláno

Naštěstí muzu psát co chci a kam chci. A dělám to uz par let, jsem tady proste jako doma. A me to neurazi, jen konstatuji ze neumíš psát a to je evidentne fakt, tak se nerozciluj :-)
Odesláno

A to jsem ještě neviděl já ten text, protože pozor na mě! Já jsem samozvaný Konyáš přes psaný projev tady na foru.

Pokuď máš problém, že tady někdo reaguje negativně na Tvé příspěvky a nemůžeš to zkousnout, nemusíš tady chodit.

Je to veřejné forum.

Odesláno

Naštěstí muzu psát co chci a kam chci. A dělám to uz par let, jsem tady proste jako doma. A me to neurazi, jen konstatuji ze neumíš psát a to je evidentne fakt, tak se nerozciluj :-)

Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku.

Odesláno

Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku.

Přesně tak! Ja jsem blb a s tím nic neudělám, ale ty bys mohl.
Odesláno

A Tobě by mohli říkat Mr.Interpunkce.

Absolutně se to nedá číst: Predikuju, že už tu dlouho nevydržíš, protože kromě problémů se psaním, nemáš v sobě kousek obyčejné lidské slušnosti.

Odesláno

Neznám Tě, ale chovat se evidentně neumíš. Tak bude nejlepší, když se sebereš a půjdeš jinam. O tohle tady nikdo nestojí. Ostatní nechápu, že jim stojí za to na Tvoje příspěvky reagovat.

Odesláno (upraveno)

A Tobě by mohli říkat Mr.Interpunkce.

Absolutně se to nedá číst: Predikuju, že už tu dlouho nevydržíš, protože kromě problémů se psaním, nemáš v sobě kousek obyčejné lidské slušnosti.

Pokuď máš problém, že tady někdo reaguje negativně na Tvé příspěvky a nemůžeš to zkousnout, nemusíš tady chodit.

Je to veřejné forum. Hadej kdo to psal. :boxing:

Upraveno uživatelem ddalf
Odesláno

Je to veřejné forum. Hadej kdo to psal. :boxing:

Tos mě převez, ajaj. Víc už Ti radit nebudu, je to zbytečné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...