petr_cha Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Souhlas s Lukinem. Taky bych nereagoval na podobnou analfabetskou SZ :-) nevím, zdali ddalf reagoval přímo na mne, nicméně měl jsem jsem jeho obdobně kostrbatou zprávu včera ve schránce... na vteřinu jsem zaváhal, ale pak jsem mu v rámci slušnosti odepsal jako prvnímu zájemci, abych se následně dozvěděl, že to už přece pořešil jinde...
ddalf Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 nevím, zdali ddalf reagoval přímo na mne, nicméně měl jsem jsem jeho obdobně kostrbatou zprávu včera ve schránce... na vteřinu jsem zaváhal, ale pak jsem mu v rámci slušnosti odepsal jako prvnímu zájemci, abych se následně dozvěděl, že to už přece pořešil jinde... sdfs
ddalf Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Souhlas s Lukinem. Taky bych nereagoval na podobnou analfabetskou SZ :-) tak to mně fakt baví ...někdo kdo tady píše jak spisovatel do každýho fóra mně bude neco vytýkat ... když tě to uráží FRANTÍKU tak nereaguj ... děkuji za pochopení jo a nektere tvoji diskuze stoji za to:smile_anim:
Dantechno Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 tak to mně fakt baví ...někdo kdo tady píše jak spisovatel do každýho fóra mně bude neco vytýkat ... když tě to uráží FRANTÍKU tak nereaguj ... děkuji za pochopení jo a nektere tvoji diskuze stoji za to To je asi na mne.... Bohuzel jako vy jste disgrafik, tak ja jsem postizen grafomanii. Uznavam , ze nektere me prispevky jsou prumerne ale vetsinou si drzim vysokou latku.
ddalf Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 To je asi na mne.... Bohuzel jako vy jste disgrafik, tak ja jsem postizen grafomanii. Uznavam , ze nektere me prispevky jsou prumerne ale vetsinou si drzim vysokou latku. to neni na tebe
Frantik Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 tak to mně fakt baví ...někdo kdo tady píše jak spisovatel do každýho fóra mně bude neco vytýkat ... když tě to uráží FRANTÍKU tak nereaguj ... děkuji za pochopení jo a nektere tvoji diskuze stoji za to:smile_anim: Naštěstí muzu psát co chci a kam chci. A dělám to uz par let, jsem tady proste jako doma. A me to neurazi, jen konstatuji ze neumíš psát a to je evidentne fakt, tak se nerozciluj :-)
marosh Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 A to jsem ještě neviděl já ten text, protože pozor na mě! Já jsem samozvaný Konyáš přes psaný projev tady na foru.Pokuď máš problém, že tady někdo reaguje negativně na Tvé příspěvky a nemůžeš to zkousnout, nemusíš tady chodit.Je to veřejné forum.
ddalf Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Naštěstí muzu psát co chci a kam chci. A dělám to uz par let, jsem tady proste jako doma. A me to neurazi, jen konstatuji ze neumíš psát a to je evidentne fakt, tak se nerozciluj :-) Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku.
Frantik Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku. Přesně tak! Ja jsem blb a s tím nic neudělám, ale ty bys mohl.
marosh Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku. A Tobě by mohli říkat Mr.Interpunkce. Absolutně se to nedá číst: Predikuju, že už tu dlouho nevydržíš, protože kromě problémů se psaním, nemáš v sobě kousek obyčejné lidské slušnosti.
323GT Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku. Neznám Tě, ale chovat se evidentně neumíš. Tak bude nejlepší, když se sebereš a půjdeš jinam. O tohle tady nikdo nestojí. Ostatní nechápu, že jim stojí za to na Tvoje příspěvky reagovat.
ddalf Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) A Tobě by mohli říkat Mr.Interpunkce. Absolutně se to nedá číst: Predikuju, že už tu dlouho nevydržíš, protože kromě problémů se psaním, nemáš v sobě kousek obyčejné lidské slušnosti. Pokuď máš problém, že tady někdo reaguje negativně na Tvé příspěvky a nemůžeš to zkousnout, nemusíš tady chodit. Je to veřejné forum. Hadej kdo to psal. Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem ddalf
Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Přesně tak! Ja jsem blb a s tím nic neudělám, ale ty bys mohl. teď jsi mě málem zabil
Frantik Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 teď jsi mě málem zabil Já mám na to od ted diagnózu vole :-)
marosh Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Pokuď máš problém, že tady někdo reaguje negativně na Tvé příspěvky a nemůžeš to zkousnout, nemusíš tady chodit. Je to veřejné forum. Hadej kdo to psal. Tos mě převez, ajaj. Víc už Ti radit nebudu, je to zbytečné.
Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Tos mě převez, ajaj. Víc už Ti radit nebudu, je to zbytečné. To si radši rovnou nech zrušit profil
ddalf Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Tak s fratiken vse urovnano.Probehla SZ
spiderer Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 To je jak v Ordinaci z ruzovy zahrady tyhle hepyendy
Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Zaplať pánbůh za to, takový Martin L. už by sháněl telefonní číslo a naháněl Frantíka po Praze ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se