Přejít na obsah

PRIM ve středu 29/11 v Ostravě

Artur

Doporučené příspěvky

Jmenuju se Tomáš Bouška a dal jsem se do učení u p.Prokopa, abych mu pomohl pečovat o rozrůstající se řady příznivců a zákazníků hodinek PRIM.

Tuto středu budeme s PRIMem v Olomouci (dopol) a Ostravě (od pol do večera). Program je sice již víceméně domluven, ale v případě zájmu o nějaké další setkání nebo Předmikulášskou besídku bychom nějaké skuliny našli a zkusili program uspořádat. Kdo by měl zájem, dejte vědět na můj mail ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jmenuju se Tomáš Bouška a dal jsem se do učení u p.Prokopa, abych mu pomohl pečovat o rozrůstající se řady příznivců a zákazníků hodinek PRIM.

Tuto středu budeme s PRIMem v Olomouci (dopol) a Ostravě (od pol do večera). Program je sice již víceméně domluven, ale v případě zájmu o nějaké další setkání nebo Předmikulášskou besídku bychom nějaké skuliny našli a zkusili program uspořádat. Kdo by měl zájem, dejte vědět na můj mail ;).

Kdyby se našla skulinka na středeční dopoledne, rád bych se s Vámi v Olomouci setkal a podiskutoval o možné renovaci nějakých PRIMek :)

Odkaz ke komentáři

Co takhle jako minule - restaurace Pelikán - Prim to už zná,

pro ostatní - zhruba 40m od Masarykova náměstí,naproti Mc Donalds a výtahem do 7 patra

Pelikán, 28.října 41 (výtahem do 7.patra), 702 00 Moravská Ostrava Telefon : 596 114 499

Zhruba asi kolem 19hod. ??? Prosím Prima nebo Artura o upřesnění času,hlavně pro ostatní,

kteří budou muset dojet z Opavy a Havířova.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...