xxCIINxx Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Zdravím, nedávno jsem si pořídil svoje první Citizeny. Nejdříve jsem chtěl automaty ale lákalo mě skusit eco-drive. tak doufám že budou dobře sloužit. POPIS: Řada: Eco-Drive Určení: Pro muže, pánské hodinky Rozměry: 43x46x10mm Doba dodání: 5 dní Pouzdro: ocel Řemínek: ocel Barva ciferníku: černá Barva řemínku/tahu: stříbrná Sklo: minerální Styl: klasické Tvar pouzdra: kulaté Typ strojku: Citizen EcoDrive Typ: analogové Vodotěsnost: 100 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Přiznám se, že se mi na prvních fotkách moc nelíbily, ale ta poslední fotka je opravdu vyvedená a úplně změnila můj názor na tyto hodinky. Ať ti dlouho a dobře slouží a hlavně vydrží co nejdéle dělat radost
Dr.Watson Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Sedí Ti jak zadeček na nočník Takovýhle tvar pouzdra měly moje první Casia, tedy quartzky. Jsou pěkné, přiznám se, že po Eco-drivech také pokukuji akorát že mne zblbnul jeden nejmenovaný Zrno quartzkama (ještě jednou dík), co jsem od něj koupil a jsem teď v rauši... Ale jak tak na ty Tvoje koukám, vidím v dáli Ježíška... Hlavně ty ručky vč. vteřinovky nemají chybu. Nezkusil bys je v noci vyfotit?
xxCIINxx Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 jo foto v noci jsem dám je do bomba
xxCIINxx Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Sedí Ti jak zadeček na nočník Takovýhle tvar pouzdra měly moje první Casia, tedy quartzky. Jsou pěkné, přiznám se, že po Eco-drivech také pokukuji akorát že mne zblbnul jeden nejmenovaný Zrno quartzkama (ještě jednou dík), co jsem od něj koupil a jsem teď v rauši... Ale jak tak na ty Tvoje koukám, vidím v dáli Ježíška... Hlavně ty ručky vč. vteřinovky nemají chybu. Nezkusil bys je v noci vyfotit? na fotce je o nic moc ale jinak je to super tu luminesenci si taky pochvaluju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xxCIINxx Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 na fotce je o nic moc ale jinak je to super tu luminesenci si taky pochvaluju tady jsem ješte zkusil vyměnit fotoaparát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerensky Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Ta lítající kulička (vteřinovka v noci) musí být super pokoukáníčko. Gratuluji. Luminiscence je fakt parádní - jak silou, tak barvou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se