Solverino Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Zdravím všechny chronomaniaky a chci se pochlubit svýma prvníma Seikama (resp. první jsem měl asi 14 dní Suma v černý barvě, ale vyměnil jsem je za tyhle SRP043K2) - přesnost zatím výborná a připojuji několik neumělých fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nj, krasavci.Gratulace. Taky jsem je měl a podle všech okolo mě jsou na této gumě nejkrásnější. Ikdyž na 2.stranu s tahem jsem si dycky rád hrál. Co tě vedlo k výměně sum za srpy?
Radek K Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Jo, jo. Jsou dobrý. Taky je mám, ale na Nato strapu. Taky by mne zajímalo, proč jsi měnil suma. Přemýšlím, že udělám tu změnu obráceně.
Solverino Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nj, krasavci.Gratulace. Taky jsem je měl a podle všech okolo mě jsou na této gumě nejkrásnější. Ikdyž na 2.stranu s tahem jsem si dycky rád hrál. Co tě vedlo k výměně sum za srpy? Moc se omlouvám, nebyly to Sumo ale Monstra! A na Monstrech se mi nelíbil ciferník, zdál se mi takovej malinkatej s tou obrovskou lunetou, vypadaly tak nějak jako okousaně no Tyhle se mi líbily o moc víc. Ale stejně mě asi brzo omrzí... manželka se mi směje, že prej vypadaj jako hodinky pro děti nebo pro seniory (hrozně veliké číslice a tak) Ale má pravdu v tom, že jsou krásně čitelné i po tmě!
Radek K Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 ... pro děti? To by muselo být velmi velké dítě .
Yvaine Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 ...dík za tu opravu, skočit po SRPech a prodat Suma by byl downgrade jako blázen
Solverino Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 ... pro děti? To by muselo být velmi velké dítě . Jsem hooodně velké dítě! I věkem i postavou manželka mi to říká pořád a sám si tak taky připadám -
Rudykopalsson Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 gratulace, taky je mám a střídám gumu s tahem... a manželkou se nenech rozhodit, jsou to ideálně čitelné hodinky, nejen ve tmě... díky těm indexům se prostě nespleteš... Radku můžeš sem hodit foto na tom Nato strapu?
Solverino Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Díky všem moc za gratulace, snad budou sloužit a chodit přesně. Ale taky nelze vyloučit, že brzo omrzí a půjdou na prodej P.S. ještě jsem našel na internetu nějaký fotky lepší než se povedly mě, tak jen tak na kouknutí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek K Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Radku můžeš sem hodit foto na tom Nato strapu? Líp to nesvedu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Solverino Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 IMHo ten prouhatej by pro mě nebyl, ale ten černej vypadá hooodně dobře! A z hodinka spokojenej? Co přesnost? Vše OK? Jsem teď nalomenej, že možná hodím ty svoje na prodej... nějak se mi okoukaly
Radek K Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Ten "prouhatej" s nimi naživo vypadá překvapivě dobře. Tah jsem měl na ruce asi 2x a šlo tam tohle. Koupil jsem si je na léto jako otloukánky k vodě a tak. Jediné co mi na nich nesedí, je, že nejdou ručně natáhnout. Jestli je dám pryč, tak jen z tohohle důvodu. Jinak spokojenost, vzhledem k ceně veliká spokojenost. Přesnost u nich koriguji polohou na noc, sklíčkem nahoru, sklíčkem dolů. Docela to funguje. Seřizoval jsem je před týdnem, protože se zastavili a teď podle teletextu jedou o 4s do plusu. Tož tak. Upraveno 5. října 2011 uživatelem Radek K
Solverino Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Ten "prouhatej" s nimi naživo vypadá překvapivě dobře. Tah jsem měl na ruce asi 2x a šlo tam tohle. Koupil jsem si je na léto jako otloukánky k vodě a tak. Jediné co mi na nich nesedí, je, že nejdou ručně natáhnout. Jestli je dám pryč, tak jen z tohohle důvodu. Jinak spokojenost, vzhledem k ceně veliká spokojenost. Přesnost u nich koriguji polohou na noc, sklíčkem nahoru, sklíčkem dolů. Docela to funguje. Seřizoval jsem je před týdnem, protože se zastavili a teď podle teletextu jedou o 4s do plusu. Tož tak. předpokládám sklíčkem dolu = mínus několik sekund a sklíčkem nahoru = do plusu? vyzkouším
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se