becherbitter Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Před časem, jsem bezcílně brouzdal po netu.Pak jsem narazil na obrázek diverů na bondím pruhovaném nato řemínku - a bylo jasno! Už zbývalo jen najít odkud a za kolik...Obeslal jsem všechny nabídky na hodinářských fórech Anglie a Ameriky... všechny prodané.Nakonec jsem našel mizerné fotky v inzerátu nějakého bazoše v Bristolu. Už jsou konečně doma Za poslední dva dny jsem je nesundal z ruky - a to ani ve vaně. Naštěstí si to s vodotěsností do 300m mohu dovolit. Zde jsou fotky - je to opravdu kus železa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bull is Bull Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Pekne potapky! Gratulacia.Daj este fotku ako svietia
kloubik Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Taky se mi líbily a zvažoval jsem je, to NATO k nim hezky sedne. Gratuluju.
becherbitter Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Až jsem uronil slzu (tady). Jo hezkej článek. Ale ty hodinky které jsou tam chvíli vařeny, chvíli mraženy - možná smaženy - jsou jen napodobeniny původních CWC - Cabot Watch Company. Už je kopčí tak pět výrobců. Ceny začínají na 60 dolarech. Ty moje by měly být se vším všudy švýcarské a do číny se podívají až se mnou na ruce. JOOO a jedna zajímavost - tenhle model vystřídal u speciálních složek královského námořnictva Rolexy submarinery
robo Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Tak aj ja Ti virtuálne potrasiem pravicou, za účelom gratulácie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se