Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před časem, jsem bezcílně brouzdal po netu.

Pak jsem narazil na obrázek diverů na bondím pruhovaném nato řemínku - a bylo jasno!

Už zbývalo jen najít odkud a za kolik...

Obeslal jsem všechny nabídky na hodinářských fórech Anglie a Ameriky... všechny prodané.

Nakonec jsem našel mizerné fotky v inzerátu nějakého bazoše v Bristolu.

Už jsou konečně doma :)

Za poslední dva dny jsem je nesundal z ruky - a to ani ve vaně. Naštěstí si to s vodotěsností do 300m mohu dovolit.

Zde jsou fotky - je to opravdu kus železa

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Až jsem uronil slzu (tady).:)

Jo hezkej článek. Ale ty hodinky které jsou tam chvíli vařeny, chvíli mraženy - možná smaženy - jsou jen napodobeniny původních CWC - Cabot Watch Company. Už je kopčí tak pět výrobců.

Ceny začínají na 60 dolarech.

Ty moje by měly být se vším všudy švýcarské a do číny se podívají až se mnou na ruce.

JOOO a jedna zajímavost - tenhle model vystřídal u speciálních složek královského námořnictva Rolexy submarinery

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...