Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Ale to já Ti poradil a ostatní taky, ale nemůžeš chtít, ať Ti někdo řekne, zda se vyplatí koupit starší a nebo novější. Je to o úhlu pohledu o času, za jak dlouho chceš hodinky zhodnotit a taky o kapitálu... Nejlepší řešení, pokud se nechceš ponořit hlouběji do této hlubiny, je koupit nové Rolexy s tou cenou, za jakou je můžeš mít. Na tom neproděláš. To mi věř. o zhodnocení mi fakt nejde (ne tolik) ale tohle je odpověď co jsem chtel. asi na tom zatím nejsem tak dobře jako někteří místní borci a když vidím co mají v podpisu tak opravdu nejen tiše závidím a peněz to pro mě není málo ale ne zas tolik abych zustal jen u řečí a určitě založím i chlubící vlákno ;-) je nějaká česká stránka o Subm? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) o zhodnocení mi fakt nejde (ne tolik) ale tohle je odpověď co jsem chtel. asi na tom zatím nejsem tak dobře jako někteří místní borci a když vidím co mají v podpisu tak opravdu nejen tiše závidím a peněz to pro mě není málo ale ne zas tolik abych zustal jen u řečí a určitě založím i chlubící vlákno ;-) je nějaká česká stránka o Subm? díky O žádné české stránce fakt nevím. Ještě tady nepsal Jarett, to je taky místní borec, co se specializuje na Rolex. Ale říkám, Rolex každý rok své modely zdražuje, takže pokud je koupíš s nějakou slevou, (je jedno, jak velkou) nemůžeš na tom ustřelit. Každý rok jde cena nahoru. Upraveno 10. října 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Lidé co si kupují Rolexy se v práci nenudí, jo a pindíka si můžeš poměřovat kde chceš, ale tady fakt ne. Nejdřív si něco na Chronomagu přečti, než začneš psát pitomosti. Jinak vítej na foru. pitomosti zatím lezou z tebe a jsem rád že víš o pracovním vytížení majitelů Rolexek. prosím bež si ho meřit s někým jiným mě ten tvůj nezajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 O žádné české stránce fakt nevím. takže mi nezbývá než zvýšit počet hodin angličtiny :-( z mým tempem no nevím. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 takže mi nezbývá než zvýšit počet hodin angličtiny :-( z mým tempem no nevím. diky A češtiny k tomu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Ještě tady nepsal Jarett, to je taky místní borec, co se specializuje na Rolex..... jj toho člověka si nejde nevšimnout. všiml jsem si že i ty první Subm byli původně jeho. dokonce jsem mu chtěl i napsat ale pak jsem si řekl že nebudu obtěžovat třeba se tady ukáže a poradí. i když není v čem radit spíš mě zajímají jen názory. jak třeba dospěl k té ceně když před rokem nebo jak je to dlouho ty druhý prodal skoro za půlku. asi jak říkáš věc poptávky a nabídky a chce pro to cit a rozumět tomu což já nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 A češtiny k tomu :-) česky se už neučím ale obstojně se domluvím a stačí mi to. vím že dělám hrubky a mám stím na forech občas problámy když se najde PB ale ale na PB já kašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) česky se už neučím ale obstojně se domluvím a stačí mi to. vím že dělám hrubky a mám stím na forech občas problámy když se najde PB ale ale na PB já kašlu. mozna i trochu slusnyho chovani, pokory a respektu, tam mas taky znacny mezery......nemusis tady machrovat, nikdo ti to nezere Upraveno 10. října 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 mozna i trochu slusnyho chovani, pokory a respektu, tam mas taky znacny mezery......nemusis tady machrovat, nikdo ti to nezere vidíš to je ono. ty se vlezeš o tématu nic a mluvíš o pokoře. nejsem v kostele a pokornej nejsem v životě ani tady. mám úctu k těm co něčemu rozumí a nemachrují ale nepolezu na jakykoliv forum abych měsíc lezl do zadku místním pardálům kteří žijou jen forem. na všech naprosto všech forech do jednoho je to stejný a každý nový příchozí je prostě loser. na tohle ale já kašlu a chci pokecat k tématu a ne čekat rady jak mám být pokorný. pokud si učitěl a máš přestávku tak to chápu že ti chybí vychovávavat ale jinak tohle tvoje chování je stejně hloupý jak to moje asi. založil jsem téma ve správné sekci a čekal jsme rady a diskuzi o hodinkách. asi je to těžký co? máš něco k tématu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 čekal jsem to. ale říkal jsme si že sem snad moc dětí nechodí a honit si zrovna tady triko taky nikdo nepotřebuje a prostě se tady dá pokecat k tématu. asi jsem se spletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) vidíš to je ono. ty se vlezeš o tématu nic a mluvíš o pokoře. nejsem v kostele a pokornej nejsem v životě ani tady. mám úctu k těm co něčemu rozumí a nemachrují ale nepolezu na jakykoliv forum abych měsíc lezl do zadku místním pardálům kteří žijou jen forem. na všech naprosto všech forech do jednoho je to stejný a každý nový příchozí je prostě loser. na tohle ale já kašlu a chci pokecat k tématu a ne čekat rady jak mám být pokorný. pokud si učitěl a máš přestávku tak to chápu že ti chybí vychovávavat ale jinak tohle tvoje chování je stejně hloupý jak to moje asi. založil jsem téma ve správné sekci a čekal jsme rady a diskuzi o hodinkách. asi je to těžký co? máš něco k tématu? To na kazde forum prijdes, predvedes jakej jses frajer, vynadas vsem do debilu a zase jdes o forum dal? Upraveno 10. října 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Nechcete se bavit spíš k tématu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) To na kazde forum prijdes, predvedes jakej jses frajer, vynadas vsem do debilu a zase jdes o forum dal? jsi první kdo tak někoho nazval. já ne a nedělal bych to. nežiju fory a nemám tisíce postů ani mít nikdy nebudu a chápu že jsem tímto v tvých očích méněcenný ale tím spíš si mě nevšímej. jen se chci bavit k tématu je to ............. tak těžký? přísahal bych že to tlačítko edit tam před chvílí nebylo Upraveno 10. října 2011 uživatelem Fikus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) nevím jak se editují příspěvky takže musím vždy psát nový a moje omluva míří frantíkovi. když jsem si přečetl jeho "stará lásla nerezaví pam 111..." tak jsem koukal. žije hodinkama. v dobrém. reaguji podrážděne protože bych se rád opravdu dozvěděl neco o Subm a ne o mém chování. vím že jsem arogantní čur.k ale pls i já jsem člověk a budu vděčný za rady a názory k tématu. díky tak už umím editovat příspěvky. evidentně jdou až od 24 postu Upraveno 10. října 2011 uživatelem Fikus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 zkusím to nanovo. jarett teď prodává Subm z roku 69 plus minus za cenu nových Subm. Když už se bavíme tedy z pohledu investice co je výhodnější? (já už se rozhodl pro nové ale zajímá mě to) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Já to tedy jen tak rychle pročetl, ale naprosto jasnou odpověď jsi už dostal v příspěvku číslo 3 :-) Upraveno 10. října 2011 uživatelem Hajek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Já to tedy jen tak rychle pročetl, ale naprosto jasnou odpověď jsi už dostal v příspěvku číslo 3 :-) já neumím tak dobře anglicky. dokážu si vygooglit taky odkazů plno ale jsme na foru. čekal jsem že se někdo podělí o zkušenosti, řekne svůj nazor, je problém pokecat k tématu? co si ty myslíš? ty jsi přečetl ty weby? poradíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Pokud mas rad stare veci jdi do tech starych.. Ale pocitej s tim, ze pripadny servis bude trochu slozitejsi a casem zjistis, ze takove stare(v dobrem smyslu) hodinky se na normalni noseni moc nehodi.. Stale budes mit strach abys s nimi nic neudelal..U novych je to jine, do prvniho skrabance to budes resit a pak to pozvolna zmizi.. Mas na to zaruku a servis bude delsi dobu trosku lepsi..A pokud si je nechas dlouho udelas si sam z nich vintage kousek a stav hodinek bude zalezet jen na tobe..Ceny velkeho R jdou stejne porad nahoru takze koupi tech nebo tech chybu urcite neudelas.. A u Subu to plati dvojnasob.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) vidíš to je ono. ty se vlezeš o tématu nic a mluvíš o pokoře. nejsem v kostele a pokornej nejsem v životě ani tady. mám úctu k těm co něčemu rozumí a nemachrují ale nepolezu na jakykoliv forum abych měsíc lezl do zadku místním pardálům kteří žijou jen forem. na všech naprosto všech forech do jednoho je to stejný a každý nový příchozí je prostě loser. na tohle ale já kašlu a chci pokecat k tématu a ne čekat rady jak mám být pokorný. pokud si učitěl a máš přestávku tak to chápu že ti chybí vychovávavat ale jinak tohle tvoje chování je stejně hloupý jak to moje asi. založil jsem téma ve správné sekci a čekal jsme rady a diskuzi o hodinkách. asi je to těžký co? máš něco k tématu? Dobra, omluva prijata a pojdme se vratit k nejake korektni debate! Upraveno 10. října 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Zkusím k tématu. Cenu vintage kousků, ať je to Submariner nebo jiný hodinky, tvoří hlavně technický stav hodinek, původnost, tj. minimální množství novějších náhradních dílů jako jsou ručičky, ciferníky, lunety... kompletnost balení (krabice, účtenky, servisní dokumentace), a pak jejich výskyt na trhu v daném stavu. Je jasné, že čím starší kousek v lepším a původnějším stavu a s kompletními "features", tím vyšší cena. Pak hraje roli jestli se jedná o nějakou limitku, jako např. COMEX Sub nebo Red Sub a pod., pak ta cena je vyšší, no a taky příběh nebo vlastnictví nějaké VIP.Proto rozdíl ceny 14060 vs 5513. 5513 jsou z konce 60. let a pokud by k nim byly ještě krabice a účtenky, cena by mohla být i o 50% vyšší než tady je. PEACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se