Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky.Taky asi před rokem na ně málem došlo,předběhly je Suma.Chrononemoc zaúřadovala a musel jsem do nich jít.Zelený cifr je mňam,jen v tomhle počasí když není slunko tak nevynikne.Po dvou dnech nošení bych řekl že se nosí příjemněji než ty Suma.Asi mi to nedá a budu hledat ještě nějaký řemen.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

gratulujem, ja mam skoro to iste, akurat v ciernej farbe (061). Ja som im mal prave na remeni a nakoniec som kupoval tah a odvtedy su na nom.. (aj ked teda ten original remen neni noc moc, som zvedavy co kupis ty a ako to bude vyzerat)

Odesláno

Sakra tydle hodinky maj něco do sebe, ale aby byly pro mě naprosto dokonaly musel bych vymenit lunetu za neco jednodusiho a zbavit se toho popsanyho vnitrního krouzku pak bych je bral vsema 20=D

Odesláno
  V 16. 10. 2011 v 21:47, 'BrotHell' napsal:

Sakra tydle hodinky maj něco do sebe, ale aby byly pro mě naprosto dokonaly

jo dokonalý,které to jsou? pro někoho budou a nebudou,to je to o co tu jde :cigar:
Odesláno
  V 16. 10. 2011 v 21:53, 'vraby' napsal:

jo dokonalý,které to jsou? pro někoho budou a nebudou,to je to o co tu jde :cigar:

Říkám maj něco hrozně do sebe. Proto mě zaujaly. Kdyby bylo upraveno to co sem napsal, jsou to už jiný hodinky=)

Odesláno
  V 16. 10. 2011 v 22:16, 'BrotHell' napsal:

Říkám maj něco hrozně do sebe. Proto mě zaujaly. Kdyby bylo upraveno to co sem napsal, jsou to už jiný hodinky=)

a byly by z toho OMEGY,myslim.
Odesláno

Moc hezký, když jsem je viděl poprvé, nechápal jsem co na nich máte. A hle, sám tomu nerozumím, líbí se mi moc a čím dál více. Gratulace :)

Odesláno

Možná jsem se unáhlil a dal je na výměnu(v práci keci od INVICTAřů že jsou malé)a proti Sumům jsou o chlup menší.Zase bych řekl že se lépe nosí.Začínají se mě líbit víc a víc.

post-8590-035581600 1319097350.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 20. 10. 2011 v 7:56, 'vraby' napsal:

Možná jsem se unáhlil a dal je na výměnu(v práci kecy od INVICTAřů že jsou malé)a proti Sumům jsou o chlup menší.Zase bych řekl že se lépe nosí.Začínají se mě líbit víc a víc.

Upraveno uživatelem vraby
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...