iam Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 ahoj, vybiram hodiny cca do 20k urcite ne vic a prozatim mi padli do oka hodinky Bulova Accutron 63A100 (bily cifernik) a 63A101 (cerny cifernik) ..ani mezi barvou ciferniku se nedokazu rozhodnout. Jakekoli postrehy k danym hodinkam, nebo doporuceni hodinek jinych srdecne ocenim. Hodinky si predstavuji automaty s kozenym paskem lezerni styl, aby se dali nosit k obleku, jak k tricku. Hlavne mam docela drobnou ruku, takze bych nechtel nic ve stylu Breitlingu. Pokud bude mit kdokoli chut a cas mi neco doporucit, nebo prihodit nazor k tem Accutronum budu rad.
Frantik Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Ty Bulovy vypadaj dobre, jsou mozna trochu extravagandni, ale proti gustu.............Nicmene kolem 20ti litru uz se da sehnat neco o fous lepsiho - zkus Hamilton Jazzmaster nebo Conservation (jsou zrovna v prodejní sekci), možná taky značku Fortis. Upraveno 12. října 2011 uživatelem Frantik
Frantik Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Jen jeste poznamka, kterou zde vzdy opakuju. Bulova jsou v podstate taky české hodinky http://www.bulova.com/en_gb/legacy
Viktor Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Jen jeste poznamka, kterou zde vzdy opakuju. Bulova jsou v podstate taky české hodinky A taky žaponský... Ještě bych poznamenal, že u nás sice stojí 20 k, ale na eBay z USA vyjdou na 510 dolarů s dopravou, to je i s DPH a odbavením <12 k.
iam Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Jazzmastery jsou na moji ruku prave uz moc velky ..hamilton dela bohuzel na me moc velke hodinky ..
iam Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 A z ebaye mam celkem bobky objednavat plus ted to posrane clo k tomu a neuveritelne dlouho to trva nez to odbavi
kerensky Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Frederique Constant nebo Oris Artelier Co třeba tohle?
quequeek Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 co tyhle? ... a k těm Bulovám, moc se mi nelíbí ten open heart cifr, ale jak říkal kolega, proti gustu...značka jako taková je mi sympatická 39 mm, ETA, 16.tis klik
iam Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Jeste, dokazal by nekdo porovnat strojky ETA a Sellita ..je mezi nimi nejaky razantni rozdil? ..Dekuju za postrehy. Kdyby jeste nekomu skocilo neco do oka, budu rad kdyz se podeli (:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se