Matthew Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Pokud pominu skvělý ateliér pana Šímy, který je ovšem v jiné cenové kategorii, doporučí mi někdo dobrý obchod zaměřený na kožené výrobky v Praze? Teď ve čtvrtek jsem měl trochu volného času tak jsem si uvědomil, že bych potřeboval nové rukavice na zimu... kromě polského Wittchen ve Fashion Aréně (vypadá to dobře, ceny slušné, ale nevim co od toho čekat) a skromnější kolekce ve Van Graafu jsem toho už moc nenašel. Poradíte něco?Když jsem byl v Londýně, vzpomínám si, že jsem na každém rohu narážel na obchody, kde se prodával všemožný sortiment od Visconti (brašny přes rameno atd), tady jsem nic takového neviděl. Prodává se v Praze vůbec? Nebo tu jsou od nich jenom pera... EDIT: ty vole já to dal do bazaru prosím o přesunutí do ostatní diskuse... Upraveno 14. října 2011 uživatelem Matthew
bandicoot Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Vuittona asi slyšet nechceš co Velmi slušnej bejval obchod Kubín v Praze na Újezdě.Jinak Kara v obchodních centrech.
Matthew Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Vuittona asi slyšet nechceš co Velmi slušnej bejval obchod Kubín v Praze na Újezdě. Jinak Kara v obchodních centrech. LV radši od Rolexu ten Újezd vypadá slušně, na stránkách maj pásnký jenom řidíčský, ale zajdu se tam podívat... tyhle místa v Praze snad ani vůbec neznám tak se aspoň porozhlídnu... ta Kara nevim hele, ale kouknu se... o tom Wittchen si někdy slyšel?
carpaccio Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Tak jsem sice v kůži jen prostý konzument, moc tomu nerozumím - ale mé skromné požadavky většinou dokázali uspokojit v Delmasu ve Vodičkově...
Matthew Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Tak jsem sice v kůži jen prostý konzument, moc tomu nerozumím - ale mé skromné požadavky většinou dokázali uspokojit v Delmasu ve Vodičkově... a ani tady ten Visconti neni a to už bych ho podle sortimentu očekával...
carpaccio Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 No, ještě taková myšlenka... Jestli je ten Visconti s pery skutečně stejná firma, ne jen brand a'la Armani, tak bych zkusil zavolat panu Vacíkovi do Penshopu... Tuším, že se mi kdysi holedbal, že jsou výhradním zástupcem Visconti pro ČR/SR/PL/RO.Tak možná by uměl něco objednat.
Matthew Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 No, ještě taková myšlenka... Jestli je ten Visconti s pery skutečně stejná firma, ne jen brand a'la Armani, tak bych zkusil zavolat panu Vacíkovi do Penshopu... Tuším, že se mi kdysi holedbal, že jsou výhradním zástupcem Visconti pro ČR/SR/PL/RO. Tak možná by uměl něco objednat. v čem je problém u Armaniho? já se o tu značku nezajímám vůbec, tak mi to asi uniklo...
carpaccio Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 O problému jsem nic neřekl... Jen mluvím o tom, že je to X firem sdružených pod jednu značku, přičemž jedna dělá oděvy, druhá hodinky, třetí hrnky a čtvrtá menstruační vložky... Nakonec vše made in China, ale zabaleno pod značkou Emporio Armani.O to ale nejde - zkus ten Penshop.
bandicoot Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Od Kubína jsem lecos měl. Rukavice maj měkký, příjemný i zimní s podšívkou. Od Kary mám bundu. Trochu tvrdší, není to asi žádný zázrak, ale je to držák. Nic jinýho neznám.
boo-beek Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Wittchen je fajn, vetsina veci handmade v Polsku, tam jsem je objevil a mam je rad.
Locque Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Toho Polska bych se až tak nebál... Spousta polen jezdí na Dobříšsko, kde bejvávaly vyhlášený rukavičkářský závody. Lidi, co tam hákovali, tak maj dneska mašiny doma v garážích a v produkci vesele pokračujou... Polák přijede, pásnký zimní rukavice v kvalitě 1A koupí za CZK 380,- kus a pak je prodává po patnáctikilu :-) A na kvalitě stehů poznáš, jestli je to kvalita nebo šunt... Takže pokud je tam polská cedulka, ale vypadaj solidně, tak je velká pravděpodobnost, že se jedná o opravdu kvalitní českej výrobek...
boo-beek Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Toho Polska bych se až tak nebál... Spousta polen jezdí na Dobříšsko, kde bejvávaly vyhlášený rukavičkářský závody. Lidi, co tam hákovali, tak maj dneska mašiny doma v garážích a v produkci vesele pokračujou... Polák přijede, pásnký zimní rukavice v kvalitě 1A koupí za CZK 380,- kus a pak je prodává po patnáctikilu :-) A na kvalitě stehů poznáš, jestli je to kvalita nebo šunt... Takže pokud je tam polská cedulka, ale vypadaj solidně, tak je velká pravděpodobnost, že se jedná o opravdu kvalitní českej výrobek... To Polsko bylo jako ze dobry! Travil jsem tam nejakej cas na sluzebce a kozeny veci se mi libily, mj tam meli i nejakou pl-made znacku obuvi, celkem pekny, velmi dobre zpracovany a za prijemny ceny... A wittchen mi byl sympatickej, designem, zpracovanim i tim, jak vypadaji obchody...
Matthew Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Wittchen je fajn, vetsina veci handmade v Polsku, tam jsem je objevil a mam je rad. no před Polskem mě pár lidí varovalo, ale zase si myslim, že je potřeba rozlišovat od toho co je tam na stáncích a tím co je handmade...
Matthew Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Toho Polska bych se až tak nebál... Spousta polen jezdí na Dobříšsko, kde bejvávaly vyhlášený rukavičkářský závody. Lidi, co tam hákovali, tak maj dneska mašiny doma v garážích a v produkci vesele pokračujou... Polák přijede, pásnký zimní rukavice v kvalitě 1A koupí za CZK 380,- kus a pak je prodává po patnáctikilu :-) A na kvalitě stehů poznáš, jestli je to kvalita nebo šunt... Takže pokud je tam polská cedulka, ale vypadaj solidně, tak je velká pravděpodobnost, že se jedná o opravdu kvalitní českej výrobek... tak to je škoda, že se to český nedá koupit přímo
GentlemanT Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 tak to je škoda, že se to český nedá koupit přímo Já mám rukavice od Papeže z Dobříše (http://www.rukavicepapez.cz/ - web bída, ale v kontaktech tam má i prodejní místa - v Praze několik) a jsem s nima spokojen
Matthew Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Já mám rukavice od Papeže z Dobříše (http://www.rukavicepapez.cz/ - web bída, ale v kontaktech tam má i prodejní místa - v Praze několik) a jsem s nima spokojen to si můžu koupit i v Chomutově... on je problém v ceně, polsko, turecko, česko atd... já nechci bejt povrchní ale pokud je Boss v Graafu od šestnácti set, kde už bych kvalitu opravdu očekával, tak tohle musí být kolem litra
boo-beek Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 no před Polskem mě pár lidí varovalo, ale zase si myslim, že je potřeba rozlišovat od toho co je tam na stáncích a tím co je handmade... To je tezky, neni z Polska jako z Polska. Polsti trhovci asi prodavaji ten samej smejd, jako kdekoliv jinde. Ale na opravdu Polsky znacky jsou Polaci - podle me pravem - docela hrdy. A sem patri i Wittchen, je to takovej jejich malej Vuitton Ne, ale vazne - kvalitni vyroba, prijemnej "seriozni" a pritom ne uplne nudnej design, rozumny ceny. Zkusenosti s: 2x pasek, penezenka, kabelka. A jejich boty jsou taky masakr, akorat to je jeste trochu jina cenova liga. Veci se daji - aspon pro zhodnoceni designu - najit tady http://sklepwittchen.pl/locked.aspx ...
boo-beek Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 ... Boss v Graafu od šestnácti set, kde už bych kvalitu opravdu očekával... Ja mozna ani ne, rozhodne ne vetsi nez u toho Wittchenu. Boss je porad jenom konfekce, u nas navic predrazena, a doplnky jsou pro ne imho trochu okrajova vec. Pokud nejakou "odevni" znacku, tak se mi libi veci treba od Diora nebo od Zegny, ale to uz je proste jina liga.
GentlemanT Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 to si můžu koupit i v Chomutově... ... Jasně, já tím spíš částečně reagoval na to, co napsal Locque... Ale ten Wittchen, o kterém tu píše boo-beek, vypadá zajímavě... I když já osobně mám k polským výrobkům asi nějakou vrozenou nedůvěru, ani nevím proč
boo-beek Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Btw, z Chomutova to neni tak daleko do Rise, tak muzes zkusit nakup tam, treba Peek & Cloppenburg tam je o kus levnejsi a mivaji lepsi vyber...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se