Dokusan Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Slíbené foto dýnka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Koukám, že jsi se konečně dočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Jo, ale celkem náhoda. Dostaly se ke mě přes Christopher Ward fórum až z Austrálie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Slíbené foto dýnkaDěkuji, mě se moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Přidám foto balení, ať tohle vlákno nezapadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 ten název je běs a hrůza, kdyby je napadlo aspoň Orbis Morgan mohlo by to být lepší, prostě číňani, hatlámo patlámo a radioaktivní barva už na kufříku. Sorryjako, ale fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Nebuď tak přísnej, ty hodinky jsou parádní....značka je solidní, žádná levná čína. Uvnitř mají povětšinou ETU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Mne se vzhledově líbí, ale to jméno také nemůžu překousnout... Evokuje to ve mně něco sprostého :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jméno firmy je to poslední, co bych na hodinkách řešil. Pro mě je důležité, že se jedná kvalitně zpracované hodinky, včetně tahu, spony s extenzi, safírem a tiká v nich ETA 2824-2 Elaboré. Co víc si přát za ty peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 no když myslíte, já to mám jasné, ale přeji to majiteli, když je s tím spokojen.... , mě by už sralo to jméno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Na jednu stranu tě chápu, já bych si zas kvůli názvu a logu nekoupil Rolexky Každý to máme jinak. Upraveno 25. října 2018 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Jednou za čas mám nutkání, že je prodám. Ale zatím pokaždé mě to při focení přešlo :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února 2019 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Jsou to skvělý hodinky. Kdyby mi nebyly o fous větší, neprodal bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Myslím, že u mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 ...modlim sa za navrat engineer II ...už by som ich z ruky nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 musím uznat že mne po dlouhé době zaujaly čínské hodinky .... jestli to dobře chápu tak aktuálně jsou na prodej pouze Infinity http://www.obrismorgan.com/infinity.asp akorát škoda, nějak si nemůžu vybrat barevnou kombinaci .... ručky mám rád když už tak jen s barevnou vteřinovkou a to ideálně modrou - červenou .... no nevím .... chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 musím uznat že mne po dlouhé době zaujaly čínské hodinky .... jestli to dobře chápu tak aktuálně jsou na prodej pouze Infinity http://www.obrismorgan.com/infinity.asp akorát škoda, nějak si nemůžu vybrat barevnou kombinaci .... ručky mám rád když už tak jen s barevnou vteřinovkou a to ideálně modrou - červenou .... no nevím .... chjoVypadá to tak, že jsou opět v prodeji Infinity, jen v trochu jiných možnostech kombinací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 njn zrovna tyhle kombinace mi nepřijdou úplně podle mého gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 (upraveno) Upraveno 3. července 2019 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 skoda že len 40mm ,a nemusel by som tam mat ten manual heliak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se