Grasso Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Zdravim vsetkych stale sa este rozhodujem o hodinkach na 18ku a nasiel som tieto invicty znacka je zevraj celkom kvalitna a pacia sa mi http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/10717363/Nove-hodinky-Invicta-Russian-diver-0555.php ale niesom si isty ze ci sa nejedna o podvrh kedze autor ich tam predava asi 10 roznych a ta cena sa mi zda velmi nizka .Este k tomu priemer ciferniku 52 nieje vela? mam pomerne malu ruku dakujem za odpovede
Návštěvník Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Zdravim vsetkych stale sa este rozhodujem o hodinkach na 18ku a nasiel som tieto invicty znacka je zevraj celkom kvalitna a pacia sa mi http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/10717363/Nove-hodinky-Invicta-Russian-diver-0555.php ale niesom si isty ze ci sa nejedna o podvrh kedze autor ich tam predava asi 10 roznych a ta cena sa mi zda velmi nizka .Este k tomu priemer ciferniku 52 nieje vela? mam pomerne malu ruku dakujem za odpovede Je to blbě celé. Hnus fialovej a ještě velkej. Mrkni na ebay po nějakých Zodiac.
Grasso Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) no ebay asi neprichadza v uvahu momentalne ale nepochopil som preco fialovy su cierne no proste sa mi dost pacia a chcel osm vediet co ti nie su fejky za taku cenu este tieto aky nazor na ne mate? http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/10470980/Invicta-0590-Pro-Diver.php Upraveno 16. října 2011 uživatelem Grasso
Návštěvník Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 no ebay asi neprichadza v uvahu momentalne ale nepochopil som preco fialovy su cierne no proste sa mi dost pacia a chcel osm vediet co ti nie su fejky za taku cenu Hnus fialovej se říká jako rčení, ale to je jedno. Jestli to jsou fejky nevím a jestli se ti líbí, tak si je kup. Možná bych ti na závěr doporučil vzít kružítko, udělat kolečko z kartonu a připlácnout si ho na zápěstí.
Grasso Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 aha sry som slovak takze som to nepochopil len som tu novy a este absoultne neviem nic o hodinkach a diki s tym kruzitkom to ma nenapadlo
Rudykopalsson Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 kdyz uz, tak ty druhy, ale za tu cenu tady sezenes pekny Seika nebo Orienty... ty první jsou hnus fialovej, jak říká Roman... na druhou stranu jestli se ti líbí, ber je a už se tu neukazuj a buď rád, že jsi vyvázl tak levně:-)
Grasso Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 orienty sa mi moc nepacia a seika v tejto cene mi zas pridu take prilis obycajne ale co je vlastne na tych prvych take skarede? podla mna su celkom štylove paci sa mi ze su cele cierne plus ta imitacia karbonu na ciferniku ale nikto mi este neodpovedal ci su to faky alebo nie o to mi hlavne ide keby bol niekto taky dobry a vedel to posudit . A preco sa tu nemam ukazovat?
Návštěvník Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 orienty sa mi moc nepacia a seika v tejto cene mi zas pridu take prilis obycajne ale co je vlastne na tych prvych take skarede? podla mna su celkom štylove paci sa mi ze su cele cierne plus ta imitacia karbonu na ciferniku ale nikto mi este neodpovedal ci su to faky alebo nie o to mi hlavne ide keby bol niekto taky dobry a vedel to posudit . A preco sa tu nemam ukazovat? Kolega to nemyslel zle. To jsou takový kecy, který se říkají skoro každému nováčkovi, protože tenhle koníček stojí většinou hrozný peníze, a střídáš hodinky v cenách mimo chápání normálního člověka asi jako normální člověk točí svoje oblíbené botasky. K těm Invictám. Tyhle hodinky se odkazují na legendární ruské potápěčské hodinky Vodolaz Zlatoust ze 60. let. Podívej, jak je nosili ti borci na obrázku. Tvoje vybrané jsou kopie, černěná (tj. brzo se ošoupe), ta korunka ti bude překážet a budeš s nimi vypadat s odpuštěním jako blbec. Takový machrování, ale vo hownu. Někteří z nás mají zápěstí jako prase. Mrkni se na fotky člena Shag třeba, ruka velkosti běžné lýtka ale přesto tady kluci nosí pilotky max. 47 mm v průměru (Onisau promiň) a ideální je tak velikost okolo 42 mm. Jseš mladej týpek, v pohodě nos velký hodinky, ale hodinky jsou doplněk, který tě doladí, ale tohle tě kurwa nedoladí, i kdyby ses rozkrájel. Pár fotek, ať víš, o čem je řeč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Grasso Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 dakujem velmi pekne uz to chapem co su to za hovada obrovske myslel som si aj ze su to faky za tu cenu .popravde nechcem velke hodinky nie som vobec do hip hopu alebo co ale myslel som si ze tak velke byt nemozu ok a co hovorite na znacku festina? bol som par kuskov pozriet v hodinarstve a pacili sa mi tak do dvoch stoviek pekne kusky celkom je mi jasne ze tu sa hovori o hlavne o mechanikach a tak a ze su za to hrozne prachy ale som si isty ze tu mi viete dobre poradit aj k takymto kuskom za par stovak diki moc este raz
Návštěvník Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 dakujem velmi pekne uz to chapem co su to za hovada obrovske myslel som si aj ze su to faky za tu cenu .popravde nechcem velke hodinky nie som vobec do hip hopu alebo co ale myslel som si ze tak velke byt nemozu ok a co hovorite na znacku festina? bol som par kuskov pozriet v hodinarstve a pacili sa mi tak do dvoch stoviek pekne kusky celkom je mi jasne ze tu sa hovori o hlavne o mechanikach a tak a ze su za to hrozne prachy ale som si isty ze tu mi viete dobre poradit aj k takymto kuskom za par stovak diki moc este raz No a právě proto jsem ti psal ty Zodiacy. Jsou pro mladý, z Německa nejsou drahý, jsou celkem slušně udělaný a v Čechách, nevím jak na Slovači, stojí raketu, takže kámoši na baru, až je uvidí, tak padnou na prde.l. Ty Festiny ještě tak řadu TdF, pokud jsi zapálený cyklista, ale jinak bych to nechal být. Španělský low end brand. Ze Španělska bych chtěl tričko CdF Barcelona, šunku Serrano, pivo Miguel a znova jet na výlet do Barcelony, ale hodinky bych si vybral jinde...
Chorche Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Zkus napsat požadavky, jak by hodinky měly vypadat, kolik by měly stát, jaká velikost, co by měly umět atd...prostě všechno, co tě napadne a pak snad něco vymyslíme, ale ty Invicty opravdu ne....to je...hnus fialovej
Návštěvník admira Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Ze Španělska bych chtěl tričko CdF Barcelona, šunku Serrano, pivo Miguel a znova jet na výlet do Barcelony... ...a hodinky Pita, kdyz uz budu v te Barcelone.
Návštěvník Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) ...a hodinky Pita, kdyz uz budu v te Barcelone. S tatíkem hodinářem a synkem manažerem jsme se s Viktorem v Baselu bavili, jsou úžasní, a tyhle hodinky bych určitě bral. Ale protože na to nemám koule, tak si v Barce sednu s tuna can na ruce na tržnici Boqueria, dám si preso nebo pívo nebo sangrii a tapas a budu pozorovat cvrkot okolo, a pak půjdu vočumovat baby na La Rambla. Mám to za sebou, vím do čeho bych šel Upraveno 16. října 2011 uživatelem Roman I.
Grasso Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) chcel by som nieco pre mladsieho cloveka remienok kozeny aj kovovy ale asi skor kozeny alebo kaucukovy cifernik najelepsie cierny ale nieje podmienka automaty alebo quartzy to je mi jedno digitalky mam radsej ale chcem nieco trochu dospelejsie takze asi len analogy alebo kombo inak funkcie ziadne ine ma nejak nenapadaju farebne kombinacie hociake dakujem par linkov ked mi niekot hodi ou a este cena do tych 200 eur max ale skor asi tak za 150 viem ze za tu cenu sa moc vyberat neda ale posnazte sa niekto ochotny ps: sry ze pisem bez interpunkcie som lenivy .. Upraveno 17. října 2011 uživatelem Grasso
Grasso Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 co napriklad tieto ? http://www.inhodinky.sk/product_info.php?cPath=324_333&products_id=12097
Gustaf Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 tak mě napadají moje oblíbené Golany ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37568-golana-aqua-pro/
Grasso Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 tyve tak tie su krute su to automaty ci quartzky ale hlavna vec kde by sa dali kupit a za kolko?
Gustaf Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 jsou to kvarcky a na UK ebay se pohybujou okolo 130?. Za tu cenu slusna swiss made muzika.
Gustaf Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 jsou to kvarcky a na UK ebay se pohybujou okolo 130?. Za tu cenu slusna swiss made muzika.
EDYMI Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Skús sa poobzerať tiež východným smerom tým myslím Rusko napr. taky Vostok Europe mal v quartze celkom pekne chrona do 200?. Napr tu, alebo potom kontaktovať výhradného importéra, ktorého kontaktné údaje nájdeš na stránke ruskychronograf.sk Upraveno 17. října 2011 uživatelem EDYMI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se