Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2008 Asi nejlepší analog.digit. hodinky !! de Grisogono dGMeccanico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2008 jj...na ně jsem také koukal...nejsou špatné....jen trochu.....divoké..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2008 další staré Armitrony....typ nevím- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 (upraveno) Dneska jsem našel parádní krásky z roku 1980 od Seika..... SEIKO Silverwave H357-5120 - Upraveno 20. září 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Pulsar 118(?) - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 jj,jsou...prezentují je jako "diversky"...jenže mi na to moc nesedí kombinace materiálu.....plast + ocel...a řemen je taky origo-koženej......spíše bych to viděl na "fahsiondivers"...... A moc nejsou vidět,very-rare......500 doláčů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 I Fossil,další fashion-firma,se mírně inspiroval designem Zenith: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Casio Auto Calendar (212A2-H75 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 SEIKO H557-5100 AO- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) a další varianty Tissot Two Timer- Upraveno 21. září 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Dnes jsem objevil na ebay tyto Becka: ODKAZ: http://cgi.ebay.com/BREITLING-NAVITIMER-QU...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 pěkné...také jsem na ně koukal......si nemůžu pomoct,ale Navitimery mi přijdou příšerně nepřehledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Tak jeste Navitimer Jupiter Iran Airforce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Giliusi obcas me fakt prekvapi jak krasne ana-digi se delali, Tissot Two Timer je vazne nadhera. Dovedu si je predstavit v dobrem stavu na ruce i dnes. Proti novym modelum vetsinou Casio co lidi nosej okolo me je tohle vazne A1. Diky za tvoje usili v tomhle a podobnych vlaknech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Nebo prehled dalsich ana-digi breitling modelu - http://www.dmm.flyer.co.uk/breitling.html - pro me nezname jsou tam Breitling Intruder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 ale ty se mi líbí.....stejně,jako B - jedničky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Jeste jedny Navitimery ana-digi - prijde mi, ze uz jsou i docela prehledne - http://www.farfo.com/menswatches/Page6/breitling3300.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 ty už jsou lepší.....díky za pěkné obrázky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 ty už jsou lepší.....díky za pěkné obrázky.... Nemas zac, nahodou jsem objevil jedny a tak jsem si rekl, ze bych mohl prozkoumat teren a neco ti sem prihodit Treba jeste Breitling Pluton Academy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 ze bych mohl prozkoumat teren a neco ti sem prihodit hodnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se