Přejít na obsah

Analogo digitální hodinky

Gilius

Doporučené příspěvky

Junghans Mega Quartz Radio Controlled Watch(Caliber Junghans W605)-foto z pmwf.com

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám doma 2 podobný kousky. První je titanový Foibos a druhé jsou klasické Timex Expedition.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ty Foibosy vypadají vcelku dobře...co je to zač?????

Mám je asi 7 let a nevím co je v tom za strojek, chtěl jsem tehdy nějaký quartz v titanu s dobrou vodotěsností (na dýnku mají WR100). Je fakt že zatím přežily dost tvrdý zacházení - 5 let jsem je prakticky nesundal z ruky a kromě výměny baterky jsem s nima nic jinýho nedělal.

Odkaz ke komentáři

TAG HEUER AQUARACER -

CASIO AW 500 -

Odkaz ke komentáři

moc pěkné vintážní "diversky" od ARMITRONU(podobné modely hodinek jsem vídával na zápěstích spolužáků-jako noname.....moc se mi líbily a líbí :thumbsup_anim: )

Odkaz ke komentáři

Giliusi obcas me fakt prekvapi jak krasne ana-digi se delali, Tissot Two Timer je vazne nadhera. Dovedu si je predstavit v dobrem stavu na ruce i dnes. Proti novym modelum vetsinou Casio co lidi nosej okolo me je tohle vazne A1. Diky za tvoje usili v tomhle a podobnych vlaknech!

toto jsem přehlédnul,omlouvám se....v první řadě díky...snažím se.

No...a k těm Tissotům......ty se nechají sehnat ve velmi zachovalém stavu a poměrně levně....vyráběly se okolo roku 1990 +- autobus.....to není zase až tak dlouho. Chvilku jsem i přemýšlel,že bych si udělal kolekci,ale nakonec ne....

No...a casia...nové modely mne tedy taky neberou,ale vintážní kousky...to je jiná..... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...