Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Vůbec mě to nějak nepřekvapuje, v dnešní době se už neopravuje, ale vyměňují se co nejvěší součásti - jako např. to celé pouzdro. Spíš jsem se divil, že jsi doufal, že si vyměníš jen lunetu - dost bych se divil, kdyby něco takového bylo možné. Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Díky za přiložení informaci z FASTu, opravdu zajímavý vidět, z kolika částí je to složený.Taky jsme ale nečekal, že uspěješ pouze s výměnou lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Já nechtěl měnit lunetu, já to chtěl jen rozebrat, lunetu povlakovat DLC a zase složit.... Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Myslím,že s lunetou jsme všichni srozuměni a já jsem vlastně rád,že to nešlo.Hodinky jsou super a jsem spokojen.Zatím sem je dal na trikolóru a jak bude spona,dostanou krásný řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Nádherný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Jsou doopravdy šik.Hlavně ta luneta je špičková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Casio Pro Trek PRW 7000 http://www.protrek.eu/euro/collection/prw-7000-1aer/ Vypadají docela dobře, oproti těm starším jsou takové čišté, nepřeplácané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Protreky zraji do krásy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Opravdu toto se povedlo,líbí se mi moc.jen ta cena ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 PRW 2500T-7ER na watchshop za 5300,- to je pekna cena. CLO ani DPH se neplatí když to je z Anglie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Foto mych protreku z dnesniho rana. Po cca hodinove jizde na kole v minus 3 st C. Vypada to, ze je cas na nove hodinky Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem jendach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 V návodech se jasně píše, že se hodinky nemají vystavovat mrazu, tekutým krystalům a baterii, případně akumulátoru, nízké teploty vůbec nesvědčí. Po zahřátí to bude opět v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Pouzivam je stejnym zpusobem uz 4 roky. Tohle se mi projevuje teprve tyden. Ale mas pravdu, po zahrati to zmizi. Myslel jsem, ze je to vlhkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 V návodech se jasně píše, že se hodinky nemají vystavovat mrazu, tekutým krystalům a baterii, případně akumulátoru, nízké teploty vůbec nesvědčí. Po zahřátí to bude opět v pořádku.to všeobecně ano, ale jsou modely géček a protreků, které mají deklarováno, že snesou -10, displej i akku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Jo, to je pravda, ten flek bude vlhkost. Ale podle mě, když si necháš udělat zkoušku WR, tak stejně hodinky projdou. Bude to kondenzovaná vzdušná vlhkost a je mi otázkou, proč se to někdy projevuje až po delším čase, přestože do hodinek nikdo nelezl. Pouzivam je stejnym zpusobem uz 4 roky. Tohle se mi projevuje teprve tyden. Ale mas pravdu, po zahrati to zmizi. Myslel jsem, ze je to vlhkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Kolik by mohl stat servis? Nemam vubec predstavu. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 To nevim. Já tuto dělávám tak, že hodinky otevřu a necham na ně svítit nějakej čas lampičku a když se zahřejou (většina vlhkosti se odpaří - ale nikdy ne úplně všechno), tak je zavřu. Když pak projdou WR zkouškou, tak je to pak většinou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Už po nich chvilku pokukuju. Dnes jsem to psychicky nevydržel a musel je zkusit na ruku. A můžu říct jen jedno. Boží!! Jsou fakt super.Velikost akorát, lehoučké, relativně "našláplé"..Dost vážně nad nimi uvažuju. Nemáte je náhodou někdo doma zavřené v šuplíku a pokud ano, nechcete se je za směšnou cenu zbavit? Edit: Jde o PRW 3000 - 2B Upraveno 2. května 2017 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Kluci, asi to bude blbá otázka, ale v Pro Trecích teda nekraluju. Jaký je rozdíl mezi Twin a Triple senzorem? Jen kompas, nebo i něco dalšího? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Triple senzor- senzor teploty, senzor atmosférického tlaku, elektronických kompas. Twin senzor(např. SGW100) - senzor teploty, elektronicky kompas. Anebo kombinace senzoru teploty a tlaku. Např. SGW 300, 400 atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se