TomTomTom Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 Díky. Jinak super ty Protreky... tahám je všude již několik let a vypadají dobře ke košili i k montérkám. Podle mého názoru nejlepší modelová řada od této značky.
dizi Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Odesláno 23. července 2022 PRT-B50, ešte nevyskúšané v teréne, ale zatiaľ som spokojný. Okrem ABC funkcií majú ešte krokomer a bluetooth, takže fakt hromada funkcií vzhľadom k cene. K dokonalosti im chýba ešte solár a väčšie tlačítko podsvietenia, ale všetko nemôžeme mať:)
Kristian.nov Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Včera ještě stáříky, dneska už ale nový stroje prg 340
Stingi Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Páni ahoj, toto vlákno si zaslúži oživiť tak poďme na to. Mám tu predchodcu ProTrekov model ALT-6100. Tieto hodinky som si kúpil 12.8.1996 za 6500,- SK takže ich mám zhruba 29 rokov. Zažili so mnou toho vela a je to na nich aj vidieť ale stále fungujú ako za mlada a pred asi dvomi rokmi som niekde kúpil aj originál remienok. Teraz sú už na dôchodku a odpočívajú za sklom ale bol som s nimi velmi spokojný. 2
Stingi Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července PRG-80 som si kúpil 4.10.2005 za 8990,- SK, boli to moje prvé naozajstné ProTreky. Majú pôvodný akumulátor ktorý slúži už takmer 20 rokov a je stále na H. Škoda že tento model nemá rádiovú synchronizáciu času inak som bol spokojný so všetkým.
Stingi Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července PRW-2000 sú zatial moje najoblúbenejšie ProTreky, ťaháme to spolu už 16 rokov aj keď s prestávkami. Toto sú fakt úplne bezúdržbové hodinky. Škoda že Casio nevyrobilo model v takomto dizajne ale so senzorom tretej generácie, to by bola pecka. Inak za mňa, hodinky na celý život.
Stingi Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července PRW-6100, na vzhlad moc podarené hodinky ale nepraktické. Ana-digi ProTreky sú blbosť. To mám z vlastných skúseností. Vždy keď v nejakej situácii potrebuješ v prírode vidieť displej tak sú tam ako na potvoru ručičky. A keď máš práve zaneprázdnené ruky tak si ich ani nepresunieš mimo displej a keď sa ti to náhodou podarí tak pri akomkolvek kliknutí hocijakého tlačítka sa vrátia nad displej. Keď si chceš hodinky položiť na vodorovnú plochu aby ti kompas ako tak ukázal smer tak máš kôli integrovanému remienku smolu a to sa týka aj kalibrácie kompasu. Sú tiež úplne bezúdržbové aj pekné ale ďalšie ana-digi ProTreky si určite nekúpim.
TomTomTom Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července A co funkce uklizení ručiček, používáš ji?
Stingi Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 57 minutami, TomTomTom napsal: A co funkce uklizení ručiček, používáš ji? No ano, šak som to spomínal. "Vždy keď v nejakej situácii potrebuješ v prírode vidieť displej tak sú tam ako na potvoru ručičky. A keď máš práve zaneprázdnené svoje ruky tak si ich ani stlačením dvoch tlačítok nepresunieš mimo displej a keď sa ti to náhodou podarí tak pri akomkolvek kliknutí hocijakého tlačítka sa vrátia nad displej." Trochu som to doplnil aby to bolo jasnejšie. Zober si situáciu že si chceš pozrieť nastúpané a naklesané výškové metre a ručicky prekrývajú displej a nič nevidíš lebo v tomto mojom prípade je ešte aj inverzný. Zobrazíš si napríklad dosiahnutú maximálnu nadmorskú výšku, odpraceš si ručičky ale už nemôžeš zobraziť ďalší údaj ktorý je minimálna nadmorská výška lebo po stlačení tlačítka sa ručičky vrátia na zobrazenie času.
casiotron Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července V 20. 7. 2025 v 22:03, Stingi napsal: PRG-80 som si kúpil 4.10.2005 za 8990,- SK, boli to moje prvé naozajstné ProTreky. Majú pôvodný akumulátor ktorý slúži už takmer 20 rokov a je stále na H. Škoda že tento model nemá rádiovú synchronizáciu času inak som bol spokojný so všetkým. Naprosto shodný typ, akorát řízený rádiem je PRW-1100, případně PAW-1100.
Stingi Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 3 hodinami, casiotron napsal: Naprosto shodný typ, akorát řízený rádiem je PRW-1100, případně PAW-1100. Jo jo, viem o tom, len keď som ich kupoval ani som netušil že nejaká synchronizácia rádiom existuje.
Stingi Odesláno sobota v 07:08 Nahlásit Odesláno sobota v 07:08 PRW-30, moje posledné ProTreky kupované tento rok, jediné mínus pre mňa je velkosť, sú malinké. Mal som teraz dlhé obdobie asi 10 rokov Garminov, Fenix 3, Fenix 5X, Fenix 7X, občas preložené Samsungom ale vždy nakoniec vyhrala výdrž baterky, sú to všetko obrovské "hodinky" a musel som si na tú malosť PRW-30 zvyknúť. A prečo som si nekúpil PRW-35 ? Lebo BIO, jednoducho tomu neverím. Zvažoval som aj GW-9500 ale zatial som dal prednosť PRW-30.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se