fazer Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Já mám zatím -5 sek..d od 8. ledna 2013, takže přesnost dobrá. Jinak mě ale hodinky zklamaly blbou čitelností displeje z úhlu A z jakýho úhlu pohledu je to nejhorší? Na mých PRW-1300 je displej o hůře čitelný zhora a zprava, ale musí to být větší náklon. To u DW-9200 je displej čitelný dá se říct ze všech stran podobně dobře. Zajímalo by mě, jestli to je u všech hodinek stejného typu stejné nebo se to liší zase kus od kusu.
jendach Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 To se takhle těžko dá říct. Záleží na tom, z jaké strany na displej dopadá světlo. Většinou je s tím problém z úhlu, ale občas tam není nic vidět ani při přímém pohledu. Většinou stačí o pár stupňů změnit polohu
fazer Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 To snad není možný aby i při přímým pohledu na displej nebylo vidět vůbec nic, nehledě na úhlu světla. Nestalo se ti to třeba po tom když byly hodinky víc jak hodinu v šeru nebo ve tmě a podíval ses na ně a displej byl bez číslic? Pokud máš zapnutou funkci "PS" (power saving), tak se displej po hodině vypíná, když hodinky vyhodnotí že je tma. A pak někdy i pár vteřin trvá než naskočí, když na ně světlo dopadá v malém úhlu. Nebo můžou naskočit když je k sobě nakloníš, jako když chceš aktivovat osvětlení displeje při zapnuté funkci A.EL.
jendach Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Věř mi, že to možný je. Jde o to, že při určitých úhlech se ty čísla blesknou jak chrom a když se do toho přidá odpovídající nasvícení, vidíš úplný prd.
fazer Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 V první řadě musím říct, že je to pěkná fotka s malou hloubkou ostrosti. Teď už vím jak si to myslel, je to věru zajímavej efekt, že číslice takto změní barvu. Jsou ale i tak čitelný.Taky jsem zkoušel zda při nějakým úhlu vykouzlím něco takovýho a přece se povedlo. Akorát jsou na displeji vidět pouze segmenty co nejsou zobrazeny a ty zobrazené zmizí.
YYBob Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) to jendach: A u tvých předchozích PRG 40 to bylo lepší? Upraveno 11. března 2013 uživatelem YYBob
CzechJoker Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Už jsem to psal, ale bohužel do blbého vlákna... Neměli jste už někdo v ruce PRG-270?
cole55 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Zdravím, pred troma dňami som sa vrátil z chorvátska (dovolenka pri mori) a celých desať dní som mal na ruke casio prg 240. Sám som bol zvedavý ako znesú morskú vodu, miestami piesok a slnko. Po nejakých troch dňoch bol remienok na niektorých častiach biely, takže som sa zľakol, čo s tým ale potom som to jednoducho umyl vodou s mydlom a hodinky boli ako nové. Piesok tak isto. Funkcie, ktoré som najviac využíval boli teplomer, ktorým som meral teplotu mora , stopky pri plávaní a budík. Super vec je aj automatické podsvietenie. Čo som si všimol, výškomer mi na pláži ukazoval 0 metrov, niekedy +5 resp. + 10. Pri potápaní zblbol a cca dva metre pod vodou ukazoval -200 a podobne. Akonáhle som vyšiel von, výšku ukazoval správne. Celých desať dní som ich vôbec nekalibroval. Ľutujem, že som nevyskúšal nastaviť stupne kvôli východu a západu slnka a že som neotestoval presnosť. Takže za mňa iba samé pozitíva.
CzechJoker Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Pořád brázdím kolem PRG-270 a hledám info. Chci se zeptat, jestli dává Casio modul 3415 i do jiného typu, než tohoto? Nějak nejsem schopen se k té informaci dobrat... Manuál jsem si stáhl, ale moc chytrý z něho nejsem :-( Díky :-)
CzechJoker Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Už to nejde editovat, tak musím navázat... Chci se zeptat na jednu vlastnost PRG-270, možná je společná i s ostatními modely. V návodu je napsané (pokud to správně chápu), že barometr, resp. ukazatel tendence, funguje pouze 24 hodin od zapnutí této funkce. Potom se automaticky vypne. Funguje to opravdu tahle?Uvažuju i o Suunto Core, jak to mají vyřešeno tam? Co jsem četl, tak barometr je u Core aktivní stále, ale netuším, jestli je tomu tak i u Protreku (a vypnutí se týká pouze symbolu tendence, což mi ovšem nedává smysl). Díky
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Přátelé!Pořídil jsem si tyto hodinky: Casio ProTrek PRG-40Žel nemám český návod.Nemůžete někdo pomoci?!
stefan617 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Prosim ta mohol by si sem hodit foto na ruke aj a tym ze aky mas obvod zapestia? Budem povdacny
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Prosim ta mohol by si sem hodit foto na ruke aj a tym ze aky mas obvod zapestia? Budem povdacnyTak jsem vše nafotil... Prozradim take intimni údaj o obvodu mého zápěstí: cca.18cmJinak, má žádost o český manuál na tyto hodinky stále trvá!!!
stefan617 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Dakujem za tvoju rychlost...ja mam 17,5 cm a myslim ze su na moju ruku az moc velke..
nAscA Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Mam 16 a pul pouzivam je na kole a jsou akorat
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Mam 16 a pul pouzivam je na kole a jsou akorat A ten český manuálek by nebyl?!
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 A takhle vypadají mé Casio Protrek při práci...
Dezo Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Tak jsem si včera koupil své první Pro Trek PRW 3000T-7
Mapo Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Přátelé!Pořídil jsem si tyto hodinky: Casio ProTrek PRG-40Žel nemám český návod.Nemůžete někdo pomoci?!google: našiel hneď a asi 5 kusov... http://sk.diplotop.com/review/CASIO/PRG-40
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se