fazer Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Tak jsem si včera koupil své první Pro Trek PRW 3000T-7 Tak to si tu asi jeden z prvních majitelů těchto nových PRW-3000. Napiš své první dojmy, máš je možnost z vlastní zkušenosti srovnat s nějakými předchozími protreky?Taky o nich celkem uvažuju, ale zatím nevím jestli si vybrat tyto nebo GW-9400. Každopádně si je musím někde naživo osahat a vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dezo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak to si tu asi jeden z prvních majitelů těchto nových PRW-3000. Napiš své první dojmy, máš je možnost z vlastní zkušenosti srovnat s nějakými předchozími protreky?Taky o nich celkem uvažuju, ale zatím nevím jestli si vybrat tyto nebo GW-9400. Každopádně si je musím někde naživo osahat a vyzkoušet.Ahoj, jak jsem již uvedl jsou to moje první ProTreky takže srovnávat moc nemůžu.Ale jinak hodinky jsou super. Na ruce vypadají velice dobře. Už se mě pár lidí ptalo co to mám za hodinky :-) Jsou dost lehké což mě překvapilo. Hodinky jsem zkalibroval podle GPS. Zkoušel jsem pár orientačních měření a jsou velice přesné. Přepínání funkcí je velmi rychlé. Seřízení času proběhlo zatím každý den automaticky v 3:07. Budík je u hodinek hodně hlasitý, což mi vyhovuje :-) Celkově se nemůžu na hodinky vynadívat, kontroluji čas 60x do hodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Ahoj, jak jsem již uvedl jsou to moje první ProTreky takže srovnávat moc nemůžu.Ale jinak hodinky jsou super. Na ruce vypadají velice dobře. Už se mě pár lidí ptalo co to mám za hodinky :-) Jsou dost lehké což mě překvapilo. Hodinky jsem zkalibroval podle GPS. Zkoušel jsem pár orientačních měření a jsou velice přesné. Přepínání funkcí je velmi rychlé. Seřízení času proběhlo zatím každý den automaticky v 3:07. Budík je u hodinek hodně hlasitý, což mi vyhovuje :-) Celkově se nemůžu na hodinky vynadívat, kontroluji čas 60x do hodiny :-) Ještě takovej dotaz, to okruží kolem displeje je z kovu nebo z plastu? Tlačítka jsou z kovu že?Můžeš sem ještě dát fotky dýnka?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dezo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Ještě takovej dotaz, to okruží kolem displeje je z kovu nebo z plastu? Tlačítka jsou z kovu že?Můžeš sem ještě dát fotky dýnka?Díky. Okruží je určitě kov, ale u tlačítek si nejsem 100% jist že to je kov. Vypadá to tak ale nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Pekny fotky, diky. Vypadaji opravdu mohutne coz vynikne az pri pohledu z boku. Tlacitka vypadaji ze jsou taky z kovu. Nevim jak u PRW-2500, ale u PRW-2000 a PRW-1500 z kovu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Ahoj, tak jsem dva dny majitelem hodinek pro trek PRW 2500...designově se mi moc líbí. Navíc za parádní cenu 5 600 Kč. Posílám pár fotek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Ahoj, tak jsem dva dny majitelem hodinek pro trek PRW 2500...designově se mi moc líbí. Navíc za parádní cenu 5 600 Kč. Posílám pár fotek . To si je koupil za skvělou cenu, nový nebo použitý?A jak je to u nich s tlačítky, jsou plastový? A bezel je otočný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Nový, v Planeu.....dny Marianne a sleva 25% na vše ..Luneta je otočná, tlačítka plastová....Sice to sem nepatří, ale tady je moje komplet "sbírka" Casií Upraveno 15. září 2013 uživatelem michael99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 michael99, Dezo: gratuluji k pěkným kouskům. Oboje jsou to moc pěkné hodinky - já měl před časem PRW-2000 a zjistil jsem, že jejich funkce nevyužiji, tak jsem je předal dál, ale stejně mě od té doby Protreky začaly zajímat mnohem víc než dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Nový, v Planeu.....dny Marianne a sleva 25% na vše ..Luneta je otočná, tlačítka plastová....Sice to sem nepatří, ale tady je moje komplet "sbírka" Casií Pekna sbirka,jsi fanda staje Casio nebo mas i nejaky jiny znacky?Ktery z nich se ti nejlip nosi? Ikdyz ted nosis asi ty PRW-2500 kdyz je mas nove co:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Pekna sbirka,jsi fanda staje Casio nebo mas i nejaky jiny znacky?Ktery z nich se ti nejlip nosi? Ikdyz ted nosis asi ty PRW-2500 kdyz je mas nove co:-)No oblíbil jsem si Casia, ale mám například i Bulovy ze 70.let....pak jedny Lennoxy a Tokyoflashky...který ale nenosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Tak ty Bulovy jsou bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Ty Bulovy jsou fakt parádní!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 fotka bohužel není vlastní, originál a více na http://cestajecilem.cz nebo https://www.facebook.com/cestajecilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Dezo : Jde u těhle hodinek nějak rychle se přepnout zpět do hlavní obrazovky s časem? Četl jsem, že u nových GW-9400 stačí dlouze podržet mode a jsi zpátky na hl. obrazovce. Přemýšlím nad definitivníma digi a je to hodně peněz až mám z toho strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dezo Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Dezo : Jde u těhle hodinek nějak rychle se přepnout zpět do hlavní obrazovky s časem? Četl jsem, že u nových GW-9400 stačí dlouze podržet mode a jsi zpátky na hl. obrazovce.Přemýšlím nad definitivníma digi a je to hodně peněz až mám z toho strach.Tlačítkem MODE se přepneš do hlavní obrazovky z kompasu, barometru a výškoměru. Jinak mačkáním MODE přepínáš pořád dokola východ/západ slunce, nahrávání průběhu trasy, stopky, odpočítávání, budík, světový čas a poslední synchronizace s vysílačem.Vyzkoušel jsem to dlouhé podržení tlačítka MODE a opravdu přepne odkudkoliv na hlavní obrazovku. Upraveno 9. října 2013 uživatelem Dezo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Dezo : Jde u těhle hodinek nějak rychle se přepnout zpět do hlavní obrazovky s časem? Četl jsem, že u nových GW-9400 stačí dlouze podržet mode a jsi zpátky na hl. obrazovce. Přemýšlím nad definitivníma digi a je to hodně peněz až mám z toho strach. Jestli se u těch GW-9400 jde dostat zpět do základního zobrazení času dlouhým stiskem MODE, tak to vidím jako znovuobjevení něčeho, co perfektně fungovalo už u starých modelů Casia a vždycky jsem to považoval za úplně nejlepší způsob, jaký může být. Využívám to a perfektně to funguje u mých kalkulačkových Casií (DBX-100, DBC-3000). Je fajn, že se to dostalo i ke géčkům, protože takový ten druhý způsob, kdy se člověk vrátí k zobrazení času po použití čehokoli v jiném módu (jako to mají DW-5600E a mnoho dalších), mi nikdy úplně nevyhovoval. Vždycky jsem zrovna potřeboval buď nastavit ještě něco dalšího a nebo jsem si s hodinkami jen tak hrál a bylo mi to spíš naobtíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Tak to je celkem uzitecna funkce. U predeslych modelu protreku (i u gw-9200) vetsinou dlouhe podrzeni tlacitka MODE vypina/zapina zvuk tlacitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Paradne ProTrek v titane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Mě to připadá, že je to furt plast. A taky mi přijdou přesložitělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se