Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Neměla by otázky znít spíš jako:

ROLEX nebo SUBy ? .... tedy jakýkoli Rolex nebo Submarinery ? :D

Ahááá, tak on je to překlep a všichni jsme na to skočili jak myška na špek (včetně mě) :wine:

Upraveno uživatelem Bison
  • Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

v rubrice poraďte s koupí/výběrem mixér tuším ještě nebyl :cheers:

Sedím v restauraci na večeři a moje večeře je právě na obrazovce mého pc.Dnes mě více nic nepobavilo.. :speak_cool: :speak_cool:
Odesláno (upraveno)

Rolex a mixer na jídlo

Sedím v restauraci na večeři a moje večeře je právě na obrazovce mého pc.Dnes mě více nic nepobavilo.. :speak_cool: :speak_cool:

Upraveno uživatelem lopata
Odesláno

Ahááá, tak on je to překlep a všichni jsme na to skočili jak myška na špek (včetně mě) :wine:

Dnes jsem nějakej pomalej,teď mě to došlo...checht. chronomag forum je nejvíc.. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: válím se smíchy,asi mě brzo vyhodí
Odesláno

Hele, lidi, vzpamatujte se, implantaty nejsou o zdravi, ale o tezkem nadstandardu. A ted, kde mas napsano, ze se ti implantaty ujmou, zejo /viz maminka kolegy/? Otec mel dva a oba po dvou letech trapeni sly ven z huby a mel pokoj. Ted, nekoho nastves, dostanes na budku, implantaty v haji. Kdysi jsem delal plastiku nosu jedne pani, po dvou mesicich nedobrzdila, narazila na volant a....a tolik mi to dalo prace :suicide_anim:

Zvolil bych takovy jako kdyz kompromis: teda, Rolexy rozhodne, no a do huby nejake normalni nahrady, pokud to pujde.

Jj, jak rikal Cimrman: zuby, ostuda huby.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...