Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

pozrite si poriadne fotografie v tejto ponuke:

https://www.chrono24.cz/rolex/submariner--id1873710.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&manufacturerIds=221&models=1&picnum=0&query=Rolex+submariner&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Frolex%2Fsubmariner--mod1.htm

Minuly tyzden som sa vybral uvedene hodinky pozriet. Nastastie som sa vcas zobudil. Chlap mi ponukal podla vsetkeho nie prilis vydarenu repliku 116610. Ked si pozorne prezriem fotky, vidim ze posledne dve fotky su pravdepodobne naozaj fotky realnych hodiniek z nasho stretnutia. Velke indexi, popisany lem ciferniku. Fotky su v tak zlej kvalite, ze ma to na prvy pohlad ani nenapadlo. Bral som ako bernu mincu realne vyzerajuce fotky klasickych 16610. Dostat to na dobierku, mam radost...

Neostava mi verit, ze snad aspon tzv. profi sellers na Chrono24 su doveryhodni.

Odesláno

Ta cena je opravdu docela podezřelá, ale určitě se v takovém případě vyplatí si tam zajet a mrknout se na ně naživo s RLX otvírákem dýnka. Každopádně je to hnus, že si to někdo troufne

Návštěvník dlubix
Odesláno

Je to fejk nebo jiný šméčko. Tři tečky na korunce z oceli nesedí, má tam být čárka.

Odesláno

Neostava mi verit, ze snad aspon tzv. profi sellers na Chrono24 su doveryhodni.

Systém je tam nastavený tak, že by důvěryhodní být měli. Aspoň ti co tam jsou už rok a déle. Ale i tak bych se držel přísloví "důvěřuj ale prověřuj", pak se nespálíš.

Odesláno (upraveno)

Je to fejk nebo jiný šméčko. Tři tečky na korunce z oceli nesedí, má tam být čárka.

Tři tečky na oceli značí triplock, to je v pořádku.

Humus je už to, že jsou na fotkách dvoje hodinky. Navíc ty druhý jsou i přes mizerný fotky divný (trojúhelník na lunetě, až příliš viditelný RRR...)

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník dlubix
Odesláno

Humus je už to, že jsou na fotkách dvoje hodinky. Navíc ty druhý jsou i přes mizerný fotky divný (trojúhelník na lunetě, až příliš viditelný RRR...)

Aaaaha. Já myslel, že to značí použitý materiál. Jsem si zas někde něco blbě přečet. Díky za info.

Odesláno

Profici, a ako je to napriklad s tym ze na niektorych vidim na ciferniku dole ze SWISS a na niektorych je SWISS MADE ?

Odesláno

Chlapíkovi jsem pro zajímavost napsal, proč má na fotkách dvoje různé hodinky? Odpověděl podrážděně, přesně podle očekávání - prý jak jsem na to přišel a že není tak dobrý fotograf a zkreslení při perspektivě a tak dále... Nabídl jsem mu, že když za mnou dorazí do Prahy - hodinky koupím v případě, že budou pravé a navíc zaplatím cestu. Odpovědí byl výčet hodinek, které prý pán vlastní:

"Patek, Hublot, Vacheron, A.Lange, IWC, Bucherer,D. Roth, F.Muller a Cuervo y Sobrinos.O športových ani písať nebudem (Chopard, S.T.Dupont atd.) . žial ja jazdiť nikam nebudem, predám ich aj bez toho:) O.i. ani nejak času na zvyš nemám..

Obrázek nechť si každý udělá sám. :)

Odesláno

Chlapíkovi jsem pro zajímavost napsal, proč má na fotkách dvoje různé hodinky? Odpověděl podrážděně, přesně podle očekávání - prý jak jsem na to přišel a že není tak dobrý fotograf a zkreslení při perspektivě a tak dále... Nabídl jsem mu, že když za mnou dorazí do Prahy - hodinky koupím v případě, že budou pravé a navíc zaplatím cestu. Odpovědí byl výčet hodinek, které prý pán vlastní:

"Patek, Hublot, Vacheron, A.Lange, IWC, Bucherer,D. Roth, F.Muller a Cuervo y Sobrinos.O športových ani písať nebudem (Chopard, S.T.Dupont atd.) . žial ja jazdiť nikam nebudem, predám ich aj bez toho:) O.i. ani nejak času na zvyš nemám..

Obrázek nechť si každý udělá sám. :)

to bude zase pěknej hajzl!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...