Chinasky Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Ahojte, pozrite si poriadne fotografie v tejto ponuke: https://www.chrono24.cz/rolex/submariner--id1873710.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&manufacturerIds=221&models=1&picnum=0&query=Rolex+submariner&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Frolex%2Fsubmariner--mod1.htm Minuly tyzden som sa vybral uvedene hodinky pozriet. Nastastie som sa vcas zobudil. Chlap mi ponukal podla vsetkeho nie prilis vydarenu repliku 116610. Ked si pozorne prezriem fotky, vidim ze posledne dve fotky su pravdepodobne naozaj fotky realnych hodiniek z nasho stretnutia. Velke indexi, popisany lem ciferniku. Fotky su v tak zlej kvalite, ze ma to na prvy pohlad ani nenapadlo. Bral som ako bernu mincu realne vyzerajuce fotky klasickych 16610. Dostat to na dobierku, mam radost... Neostava mi verit, ze snad aspon tzv. profi sellers na Chrono24 su doveryhodni.
Jay Doll Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Ta cena je opravdu docela podezřelá, ale určitě se v takovém případě vyplatí si tam zajet a mrknout se na ně naživo s RLX otvírákem dýnka. Každopádně je to hnus, že si to někdo troufne
Návštěvník dlubix Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Je to fejk nebo jiný šméčko. Tři tečky na korunce z oceli nesedí, má tam být čárka.
Jay Doll Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Neostava mi verit, ze snad aspon tzv. profi sellers na Chrono24 su doveryhodni. Systém je tam nastavený tak, že by důvěryhodní být měli. Aspoň ti co tam jsou už rok a déle. Ale i tak bych se držel přísloví "důvěřuj ale prověřuj", pak se nespálíš.
bandicoot Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) Je to fejk nebo jiný šméčko. Tři tečky na korunce z oceli nesedí, má tam být čárka. Tři tečky na oceli značí triplock, to je v pořádku. Humus je už to, že jsou na fotkách dvoje hodinky. Navíc ty druhý jsou i přes mizerný fotky divný (trojúhelník na lunetě, až příliš viditelný RRR...) Upraveno 31. října 2011 uživatelem bandicoot
Návštěvník dlubix Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Tři tečky na oceli značí triplock, to je v pořádku. Humus je už to, že jsou na fotkách dvoje hodinky. Navíc ty druhý jsou i přes mizerný fotky divný (trojúhelník na lunetě, až příliš viditelný RRR...) Aaaaha. Já myslel, že to značí použitý materiál. Jsem si zas někde něco blbě přečet. Díky za info.
Chinasky Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Tři tečky na oceli značí triplock, to je v pořádku. Humus je už to, že jsou na fotkách dvoje hodinky. Navíc ty druhý jsou i přes mizerný fotky divný (trojúhelník na lunetě, až příliš viditelný RRR...) Profici, a ako je to napriklad s tym ze na niektorych vidim na ciferniku dole ze SWISS a na niektorych je SWISS MADE ?
bandicoot Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 dlubix: http://www.horologist.com/rolex_crown.htm
Návštěvník dlubix Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 dlubix: http://www.horologist.com/rolex_crown.htm Díky
kulix Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Ten kroužek rolexrolexrolex vypadá jak z DeepSea..
Cyber Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 No někdy je Suby za 69, Daytony treba za 99 a jsem v obraze
romulada Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Chlapíkovi jsem pro zajímavost napsal, proč má na fotkách dvoje různé hodinky? Odpověděl podrážděně, přesně podle očekávání - prý jak jsem na to přišel a že není tak dobrý fotograf a zkreslení při perspektivě a tak dále... Nabídl jsem mu, že když za mnou dorazí do Prahy - hodinky koupím v případě, že budou pravé a navíc zaplatím cestu. Odpovědí byl výčet hodinek, které prý pán vlastní: "Patek, Hublot, Vacheron, A.Lange, IWC, Bucherer,D. Roth, F.Muller a Cuervo y Sobrinos.O športových ani písať nebudem (Chopard, S.T.Dupont atd.) . žial ja jazdiť nikam nebudem, predám ich aj bez toho:) O.i. ani nejak času na zvyš nemám.. Obrázek nechť si každý udělá sám.
kulix Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Banda zmr.u.. Vsak kazde prase ma sveho reznika..
lastam Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Chlapíkovi jsem pro zajímavost napsal, proč má na fotkách dvoje různé hodinky? Odpověděl podrážděně, přesně podle očekávání - prý jak jsem na to přišel a že není tak dobrý fotograf a zkreslení při perspektivě a tak dále... Nabídl jsem mu, že když za mnou dorazí do Prahy - hodinky koupím v případě, že budou pravé a navíc zaplatím cestu. Odpovědí byl výčet hodinek, které prý pán vlastní: "Patek, Hublot, Vacheron, A.Lange, IWC, Bucherer,D. Roth, F.Muller a Cuervo y Sobrinos.O športových ani písať nebudem (Chopard, S.T.Dupont atd.) . žial ja jazdiť nikam nebudem, predám ich aj bez toho:) O.i. ani nejak času na zvyš nemám.. Obrázek nechť si každý udělá sám. to bude zase pěknej hajzl!
Chinasky Odesláno 7. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 vyzera to tak ze po tom co ho zmazali pokracuje dalej, pod inym menom.... https://www.chrono24.cz/rolex/submariner--id1883712.htm?dosearch=true&manufacturerIds=221&models=1&query=Rolex+submariner&sortorder=1&urlSubpath=/rolex/submariner--mod1.htm&models=1&manufacturerIds=221
Cyber Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 vyzera to tak ze po tom co ho zmazali pokracuje dalej, pod inym menom.... https://www.chrono24.cz/rolex/submariner--id1883712.htm?dosearch=true&manufacturerIds=221&models=1&query=Rolex+submariner&sortorder=1&urlSubpath=/rolex/submariner--mod1.htm&models=1&manufacturerIds=221 Už to není ani tady... naštěstí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se