Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 2. 11. 2011 v 12:34, 'Princ Milis' napsal:

Levý jak moje šavle, original Carrery za 22000,-Kč neexistujou.

Jo, jasně, ale na tý foce, na který jsou ukázaný, vypadaj v pořádku. To, zda opravdu jsou to ty, které má a prodává, to je věc druhá.

Je fakt, že za tu cenu tady něco nehraje.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

za mne fake ze dvou duvodu..

- cena!

- fotografie - 1 fotka stazena z webu a ty 2, no - velmi spatna kvalita + rucicky chrona jsou dost rozhozeny - skoro, jako kdyby nesly nastavit, vynulovat atd.

reknete asi - jo, to je jen na ty fotce, ale kdyz si projedete aukro a ostatni "fake servery", tak se fake velmi casto pozna prave podle nekvalitnich foto a rozhazenych rucicek chrona:)

navic, pokud bych ja prodaval takovy hodinky, tak si dam sakra zalezet na kvalitnich fotkach, vynunuluju citace (protoze jen tak vypadaji hodinky nejlepe) a vyfotim poradne detaily!

Odesláno

podle mne se to z těchto fotek poznat nedá... leda až z osobní prohlídky,

a taky - to totiž ani nemusí být fake, ale třeba čorka :worried_anim: čemuž by odpovídala nabízená cena - asi bych pro jistotu požadoval papíry a doklady o koupi a případně záručák, třeba i prošlý...

Odesláno

Chce to fotku dynka, tam by se to dalo rozeznat asi lepe. Osobne ale neverim prodejcum co maji takove fotky. To i muj mobil foti lepe.

Odesláno

Tak tie som sledoval aj ja, ale predavajúci na moju správu, nech pošle viac foto/info aj s dokladmi nereagoval. Je to už viac ako týždeň...

Možno tam predsa len nebude niečo v poriadku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...