edgar_23 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Zdravim, dokazal by nekdo posoudit zda jsou tyto Carrery fake? http://www.chrono24.cz/tagheuer/carrera--id1870179.htm?dosearch=true&manufacturerIds=236&picnum=5&tab=details&urlSubpath=%2Ftagheuer%2Findex.htm Nejspis asi ano, ale kdyby nahodou, diky
Milis Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Levý jak moje šavle, original Carrery za 22000,-Kč neexistujou.
Peta-Biker Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) V 2. 11. 2011 v 12:34, 'Princ Milis' napsal: Levý jak moje šavle, original Carrery za 22000,-Kč neexistujou. Jo, jasně, ale na tý foce, na který jsou ukázaný, vypadaj v pořádku. To, zda opravdu jsou to ty, které má a prodává, to je věc druhá. Je fakt, že za tu cenu tady něco nehraje. Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker
edgar_23 Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Presne tak, ta cena je divna, kazdopadne jsem mu napsal, pokud souhlasi s osobnim predani a kontroly v hodinarstvi tak mam zajem...tak uvidime
rancor Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 za mne fake ze dvou duvodu.. - cena! - fotografie - 1 fotka stazena z webu a ty 2, no - velmi spatna kvalita + rucicky chrona jsou dost rozhozeny - skoro, jako kdyby nesly nastavit, vynulovat atd. reknete asi - jo, to je jen na ty fotce, ale kdyz si projedete aukro a ostatni "fake servery", tak se fake velmi casto pozna prave podle nekvalitnich foto a rozhazenych rucicek chrona:)navic, pokud bych ja prodaval takovy hodinky, tak si dam sakra zalezet na kvalitnich fotkach, vynunuluju citace (protoze jen tak vypadaji hodinky nejlepe) a vyfotim poradne detaily!
Peta-Biker Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Když se na to dívám ještě jednou, tak fonty vypadaj v pořádku, trošku divně vypadá vrchní korunka - malince a luneta je taková "matná". Fakt těžko říci z těhle fotek.
Touzano Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 pro info jak vypada fake tohoto modelu
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 podle mne se to z těchto fotek poznat nedá... leda až z osobní prohlídky, a taky - to totiž ani nemusí být fake, ale třeba čorka čemuž by odpovídala nabízená cena - asi bych pro jistotu požadoval papíry a doklady o koupi a případně záručák, třeba i prošlý...
nAscA Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Chce to fotku dynka, tam by se to dalo rozeznat asi lepe. Osobne ale neverim prodejcum co maji takove fotky. To i muj mobil foti lepe.
TomAnt Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Pri pohlade na rotor zozadu sa to da vidiet aj zo zlej fotky, nech ti posle...
Ivansan Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak tie som sledoval aj ja, ale predavajúci na moju správu, nech pošle viac foto/info aj s dokladmi nereagoval. Je to už viac ako týždeň... Možno tam predsa len nebude niečo v poriadku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se