Slevin Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 nejsem si tím jist, ale myslím, že tento internetová obchod je pěkný podvod. téměř všechny hodinky se zde pohybují v ceně okolo 250dolarů. Co si o tom myslíte?
lastam Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 nejsem si tím jist, ale myslím, že tento internetová obchod je pěkný podvod. téměř všechny hodinky se zde pohybují v ceně okolo 250dolarů. Co si o tom myslíte? nepochybuj, to co tam prodávají je na hraní dětem...
Jay Doll Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Je to tam i napsané dole v rámečku:"...Quality customer service accompanying quality imitation watches regardless of whether you're preparing to purchase imitation Rolex watches or Cartier , you can taste our quality services that come alongside with every individual product."nebo"...we make sure that our imitation watches reach you in the best condition."Jo a ten link s dovolením smažu, na tohle se tady odkazovat nesmí
Slevin Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 ze začatku jsem si říkal, že jsou tam nějaké dobré ceny a pak když už u třetích hodinek bylo 251 dolarů tak mi to přišlo divné. Myslím, že obrázky jsou přesto originál...
obchodnik-o3 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 treba to zamknut ani tie obrazky neboli origo
Jezevcik2 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Svého zákazníka si to stejně bohužel najde.
Slevin Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 jo omlouvám se za poslání odkazu, dal jsem to sem jen pro upozornění, ale to je asi stejně zbytečté, pač to každému dojde...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.