Návštěvník eloga Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Zdravím všechny mágy a Chronomágy, již dlouho sem jen nahlížím a kochám se. Již mne toto téma též zaujalo. Dokonce mně to přimělo se o hodinky více zajímat, i o ty své. Jedny quartzky používám příležitostně 15 let, je to na nich již vidět, tedy je vidět, že je to bídný materiál, navrch bylo něco, teď už jen většinou Brass. Ale jsou přesné a podle neodřeného skla usuzuju na safír. Nápis říká - Leon Georges Petit - Paris. Je to citová záležitost od 1.lásky, tak snad ani nevadí že je asie.. Díky za pozornost.
pavča Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 ??? Nějak špatně chápu, co tím chtěl autor říci. A fotka taky žádná .....
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Asi nechtěl říct nic- pochopil jsem jen název hodinek. Za fotku bych se ale přimlouval.
Návštěvník eloga Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Asi nechtěl říct nic- pochopil jsem jen název hodinek. Za fotku bych se ale přimlouval. Já to s tou fotkou zkusím. Rozhodně to neuškodí. Ale pro upřesnění - jsem chtěl říci, že ač to vypadalo jako nové vznešeně, je to po 15 letech s patinou zpocené ruky. Ale mají "historii" a to se nezapomíná, to jsem chtěl říci. Omlouvám se za neobvyklý příspěvek. Zrovna se léčím primkami koupenými na autoburze. Děkuji za přijetí i za připomínky.
Návštěvník eloga Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Noční foto, ve dne to vypadá o něco lépe. A ještě jedny quartz, tentokrát jako bonus z nadstandartního pojištění - byly 5 let perfektní, žádný problém, žádná starost, 3 roky na jednu baterii, Hodinky Nadstandard tarif - quartz, zázrak bez koleček.
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 No vidíš, už ses "rozkecal" a my víme, co jsi tím myslel.
Návštěvník eloga Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Nojo rozkecal, co jiného, díky. Ještě jsem chtěl doplnit, že vlastně po dávné éře primek, pak digitálek všeho druhu mi hodinky Quartz mi přišly cca před 20 lety za "pokrok" moderní doby, zakoupil jsem v roce 93 Casia Quartz AQ 222 za solidní cenu a mám je stále. Přežili vše. Casia Quartz různých modelů a provedení jsem pro rodinu kupoval vícero. Až na to, že s těmi bateriemi mi to leze na nervy. Potřeboval bych "nářadíčko" ´, kdo poradí?? :smoke:Také koukám po jiných technologiích. Zatím jsem nasadil i primky. , ale Skagen to není. Letím....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se