zubovec Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak jsem si pořídil moje první lepší hodinky. Zatím šlapou velmi dobře a rád si přečtu nějaký příspěvek od majitele těchto hodinek.
robo Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Gratulácia. Pekný ciferník. Priemer asi 40 mm? Nechce sa mi to teraz hľadať Edit: či 42 mm? Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem robo
lastam Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 moc hezky, trochu pripominaji Maurice Lacroix
Mirek Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 No Freelancery já můžu. Nedávno kolega vybíral práve mezi něma a Carrerama, nakonec šel do Hujerů, hňup . Tak ať slouží a samozřejmě gratulace!
zubovec Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 20:27, 'robo' napsal: Gratulácia. Pekný ciferník. Priemer asi 40 mm? Nechce sa mi to teraz hľadať Edit: či 42 mm? 42 mm
Psuťák Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Pěkné hodinky. Můžeš dát prosím foto na ruce?
Petr Svenda Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Gratuluji. Mám tyto Freelancery http://m.raymond-weil.com/EN/Gents-Watches/Freelancer/2720-st-05207/ a velká spokojenost.
FilipG Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Super hodinky. K Maurice-Lacroix mi připadají jako starší bráška. Jen škoda, že k černými ciferníku mají bíle podbarvenou datumovku. Proč ji jen neudělají černou s bílými čísly?
a&k Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 vybral si si vyborne. musim este vydrzat a este trosku prisporit a urcite si take zaobstaram aj ja ... je to aj moj styl. nech sluzia. gratulujem.
shaman Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 kolik jsi za ne dal? tydle se mi jednu dobu hodne libily...
taurus Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Myslím ,že jsis vybral z těch freelancerů tu nejhezčí variantu .Před mnoha lety jsem měl v ruce parcifaly a od té doby RW považuju za jedny z nejlepších v designu tahu. Sám dávám ale taky přednost kůži. Uvidíme co s tím udělá čas.
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 V 6. 12. 2011 v 15:52, 'FilipG' napsal: K Maurice-Lacroix mi připadají jako starší bráška. Pardon kolego, Maurice Lacroix je poněkud jiná třída než Raymond Weil což ovšem nemění nic na věci, že jsou tyhle hodinky moc pěkné. Jeden kousek prozrazující um firmy Maurice Lacroix. zdroj - http://blog.breitlingsource.com/category/maurice-lacroix/
Zelus Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Naprostá paráda, přesně tyhle mám taky ve výhledu spolu s Certinou DS 1 Automatic :-) Ale ty RW jsou naprosto famooozní ve skutečnosti ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se