Kristian.nov Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Narazil jsem na tuhle stránku a málem mi vypadli oči. To jsem netušil, že se dělali taky v chronu s 3133 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Moooc hezké! Že by adept na moje další tool-watch?
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Už hlešdám, kam si pro ně napsat. Kdyby to někdo našel rychleji, at sem prosím hodí odkaz, ušetří mě trochu práce. Díky předem
Jiribartl Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Škoda, že nejsou na russianarmyshop, to by byla bomba ...
Návštěvník tolja Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Vy jste se snad zbláznili, takovej hnus fialovej, jdu blejt, velebnosti. Zděláno v eseseser, aby to nebyl čínskej fejk, páč eseseser už nákej pátek neeksistýruje.
Dr.Watson Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Mně se to nezdá. 6e by Čistopol dělal i v minulosti toto? Kouknu se ale mám pocit, že Čistopol v Komandirskich chrono nedělal.
Kristian.nov Odesláno 6. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Píšou tam něco o devadesátých letech. V tý době bylo možný ledascos. Jinak ale souhlasim, že to zrovna velká krása neni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se