Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

minulý týden jsem zde na foru koupil od uživatele Jiribartl tyhle hodinky, pošlu rovnou odkaz na ten inzerát:

KLIK

Koukal jsem přímo na Citizeny a našel jsem prakticky ty "stejné" :)

KLIK

Můj dotaz zní: nevíte nějaké podrobnosti o těhle hodinkách? :)

Díky, Ondra

Odesláno

Tak koukám, že o těhle hodinkách nikdo nic moc neví (nebudu brát v úvahu možnost, že jste líní psát :D )

Myslíte, že se vyplatí (vzhledem ke kvalitě hodinek) shánět nějaké pasující ciferníky/ručky ze současných citizenů? Podobných modelů je dost...

Moc se v tom zatím nevyznám, byl bych rád kdyby mě někdo usměrnil, co je reálné a co už je zbytečnost a utopie :)

Díky za každou radu :)

Ondra

Odesláno

Tak sem se dneska stavoval za panem Frýdlem na Florenci. Když sem se dožadoval infa, jestli má cenu je nechat rozebrat a probrat, bylo mi řečeno že by to nechal jak to je :D Jen sme se domluvili že se pokusí sehnat pasující ručky s novým lumi :)

Stačilo říct že je to kravina :D

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak se mi vrátily od pana Frýdla, nové stěžejky, ručky (úplně totožné) a moc pěkně svítí :) První clona 2.8 a čas 1/2, druhá clona 2.8 a čas 1/3.

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Díky :) dokonce to vydrží i většinu noci svítit. Možná že i celou, k ránu na to ale přecejen šlo trochu světla skrz rolety takže už to bylo zkreslené.

Jinak ten cifr svítí taktéž, ručky to ale zastíní, je to vidět až po půl hodině..

• po měsíci...
Odesláno
  V 5. 2. 2012 v 12:01, 'Trojan' napsal:

Už jsou u nového (a dle zpětné vazby snad i šťastného) majitele :)

Chuděrky se teda moc dlouho neohřály :D

Odesláno

No jo byly maličký na mojí ruce, 19,5cm a 38mm bez korunky. Teda je to samozřejmě o pocitu hlavně no :)

Ale jinak po těch letech krásný hodinky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Od nového majitele info o přesnosti - dělají prý kolem +- 3s za den. Umí tohle vaše hodinky? A umí to po více než 40 letech? :)

Odesláno (upraveno)

Nový majitel (a šťastný) jsem já.

Rád bych se o těch hodinkách dozvěděl daleko víc. Upřímně řečeno jsem si při koupi myslel, že je to nějaký "lowend" a kupoval jsem si je "jako svoje první automaty, abych se s nima naučil". Jejich "raritnost" - viděl jsem na internetu snad už jen jedny jiné na prodej - a hlavně jejich přesnost - teď mi přijde jako vyšší model.

Jen pro ujasnění té přesnosti: mám je asi měsíc. Ze začátku jsem to sledoval opravdu denně, a maximálně jsem viděl +3s za den. Winder nemám, jinak je nosím celý den a cca každou třetí noc je mám na ruce i v noci.

Občas jsem tu přesnost kontroloval - viděl jsem +20 i -5. No a po měsíci? celkově +2s ! :)

Upraveno uživatelem Mosquit
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jsou moc pěkné...gratuluju. Ty roky se na nich vubec nepodepsaly. Líbí se mi i velikost. Na tenčí zápěstí. Škoda. že už nejdou koupit. Ani nikde na netu jsem o nich nic nenašel a jak jsem guglil!

Odesláno

No jo, už lituju že sem je pustil :D

Novému majiteli ale velikost neva (a útlou ručkou to fakt není), pro mě to určitej problém byl. Takže aspoň nezahálí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...