Přejít na obsah

CANDINO planetsolar L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vida, od téhle firmy jsem nic moc nečekal a ony to jsou docela pěkný hodinky v moc hezkým balení.

A kdyby tam nebyla čísla 1, 2, 4, 5, 6... tak by byly ještě lepší.

Jj, taky se mi líbí, ještě jsem se zasnil a namísto 24h ukazatele (nemám moc rád) si představil 2. časovou zónu a byla by to pecka.

(a doufám, že ty imbusy na ochraně korunky jsou pravé)

Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

Jj, taky se mi líbí, ještě jsem se zasnil a namísto 24h ukazatele (nemám moc rád) si představil 2. časovou zónu a byla by to pecka.

(a doufám, že ty imbusy na ochraně korunky jsou pravé)

Já bych řekl, že to je druhá časová zóna.

Přidávám odkaz na expedici PlanetSolar http://www.planetsolar.org/

Upraveno uživatelem maxipesfik
Odesláno (upraveno)

Já bych řekl, že to je druhá časová zóna.

dokonce i nastavení ruček by tomu odpovídalo, ale stejně se bojím, že je to jen trik pro focení(snad ne vada :)) a ve skutečnosti je to 24h (snad by se druhou zónou pochlubili aspoň na ofiko stránkách výrobce)

edit: v tom Tvém odkazu jsou parádní fotky :smile_anim:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Balení je luxusní, ovšem tato značka, ani Festina, kam téměř deset let patří, mě nijak zvláště neoslovila. A pak, konkurence v této cenové kategorii je výrazná.

Odesláno

Táto limitka podľa oceanictime.blogspot.com, by mala byť osadená Etou 2892. Myslel som si, že na nezávislé meranie druhého času, je až Eta 2893-2 (teda aj 2892-2 ako má Soprod v Anonime)...Na prvý pohľad - klasika 24h formát, ale podľa obrázka, malá ručička subdiálu ukazuje nezávislý čas ako na hlavnom ciferníku.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Vyrábí se ještě v bílém provedení a tady to ukazuje taktéž druhý čas.

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...