Gilius Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Koukal jsem na to, nicků je pod tou IP adresou několik, ale žádný aktivní. Já už bych to řešil s PČR, na žádnou trestnou, vymáhací výpravu bych nejel. I když nemáš adresu a jméno, nevadí. Policii stačí IP adresa + telefon . Možná budou blbě čumět, že jsi obchodoval s neznámým člověkem, ovšem bude stačit vysvětlit, jak to na Chronomagu obyčejně chodí. Oni to stejně asi nepochopěj, ale tohle řešit budou a dotyčného zmetka si dohledají, to se neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 ...no asi jenom tak. jméno mi dělili v bance při vkladu, takže by to celý neměl být velkej problém ho dohledat. díky všem za podporu:smile_anim:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biermann Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Tak adresa by asi neměla být nezbytná. Pokud nejsou podvody jeho hlavním koníčkem, tak ti bude úplně stačit jeho číslo účtu, kam jsi posílal prachy za hodinky, a policajti už si ho dohledají. Samozřejmě pokud by to byl profík a měl účet založený na kradené doklady, tak to nepomůže, ale za zkoušku to imho stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 .... profík to asi není, namyslím, že by do toho šel na začátku s úmyslem dát mi do palice, možná né tak moc. Ačkoli telefon co mi dálval je vypnutej. Spíš spekulant a sedmilhář, co by možná moc chtěl, ale neumí dodržet co slíbí.. Kařdopádně sem takoví lidi nepatří a musí se o nich vědět!!Podle jména co jsem dostal v bance k číslu účtu jsem si vyhledal nějaký fotky a poprosil členy, co psali, že s ním výborně obchodovali, aby mi potvrdili totožnost.pokud se shodnou, tak je to jasný. OK, vytisknu si konverzaci vezmu lístek z banky a skočím na benga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se