bandicoot Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Nevim, kam to dát jinam. našel jsem brutální limitku Sinn U-A. Masakrózní velikost a ta korunka... No a taky jsem našel cvoka, co si nechal customizovat U1 full do Tegimentu a odboural i to poslední riziko - vrchní AR.
pedro17 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 No už mám dilemu Sinn, alebo Damasko a či Omega ?
Prorok Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Já se nikdy o německé hodinky nezajímal, až jsem přišel sem Teď mám cíl, mít jednou Sinn U1 a nějaké Damasko Němce jsem si oblíbil. A tak to tu chodí Šťastný a nevědomý jsem přišel a teď .... však to znáte
marecenator Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Takmer 3 mesiace mam EZM3 a zatial som uplne spokojny.Asi by som skusil tegimentove puzdro (EZM3 ma nerex), pretoze pri vymene remena som uz stihol puzdro na nozickach jemne srabnut (nic tragicke). To iste plati o tahu, ktory som pri kancl potapani skrabol niekde o stol.Na druhu stranu musim povedat, ze hodiny mam na ruke kazdy den a davam ich dole iba na noc. Co sa mi paci je presnost ETA Top Grade strojku, ktora momentalne robi cca 0,5sec za den do plusu. Pacia sa mi EZM10 (pre mna universal chrono s diapalom), 140A (machersky retro styl), 6100 technik (k obleku), UX GSG 9 (na blbnutie) = znacka idealna zbierka.
marecenator Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Dotaz - pri pripadnom poskriabani puzdra na EZM3, da sa potom puzdro (u dodavatela) "opravit"?
A_J Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Trochu to tu ozivim (i kdyz vzhledem k predchozim prispevkum s malou sanci na odpoved ). Nevite, s jakou frekvenci - pokud vubec - se objevuji ke koupi U200 W (limitka v bile barve) ? Narazili jste na ne vubec nekde? Ja zatim patram bezuspesne...
OndraPod Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Konecne poradny a ultimatni zalesacky chrona od Sinnu...http://www.vintage-time.de/index.php/Thread/7680-Sinn-Jagduhr-3rd-Edition/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se