Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já se nikdy o německé hodinky nezajímal, až jsem přišel sem :) Teď mám cíl, mít jednou Sinn U1 a nějaké Damasko :) Němce jsem si oblíbil. A tak to tu chodí :) Šťastný a nevědomý jsem přišel a teď .... však to znáte :)

• po měsíci...
Odesláno

Takmer 3 mesiace mam EZM3 a zatial som uplne spokojny.

Asi by som skusil tegimentove puzdro (EZM3 ma nerex), pretoze pri vymene remena som uz stihol puzdro na nozickach jemne srabnut (nic tragicke). To iste plati o tahu, ktory som pri kancl potapani skrabol niekde o stol.

Na druhu stranu musim povedat, ze hodiny mam na ruke kazdy den a davam ich dole iba na noc.

Co sa mi paci je presnost ETA Top Grade strojku, ktora momentalne robi cca 0,5sec za den do plusu.

Pacia sa mi EZM10 (pre mna universal chrono s diapalom), 140A (machersky retro styl), 6100 technik (k obleku), UX GSG 9 (na blbnutie) = znacka idealna zbierka.

• Po roku...
Odesláno

Trochu to tu ozivim (i kdyz vzhledem k predchozim prispevkum s malou sanci na odpoved ;) ). Nevite, s jakou frekvenci - pokud vubec - se objevuji ke koupi U200 W (limitka v bile barve) ? Narazili jste na ne vubec nekde? Ja zatim patram bezuspesne...

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...