Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem v tu dobu zrovna plánoval, co se svým dnešním svátkem. Když je tak vyjímečný datum. Asi si koupím 11 o stupeň lepších piv, přečtu si Klapzubovu jedenáctku a v televizi mně při tom poběží film Jedenácté přikázání. :) Pak si půjdu lehnou a budu počítat do jedenácti, než usnu.

Odesláno

Já jsem v tu dobu zrovna plánoval, co se svým dnešním svátkem. Když je tak vyjímečný datum. Asi si koupím 11 o stupeň lepších piv, přečtu si Klapzubovu jedenáctku a v televizi mně při tom poběží film Jedenácté přikázání. :) Pak si půjdu lehnou a budu počítat do jedenácti, než usnu.

Zapoměls, že pojedeš domů bud 11, nebo 11 km. Gratuluju k dnešnímu svátku.

Martin :-))))

Odesláno (upraveno)

Já jsem v tu dobu jel autobusem a vše probíhalo tak, jako vždy.

A tak to je chyba, to jsi měl v 11:11 vytáhnout nástroj a zahrát spolucestujícím něco veselého, jistě by pak hodně lidí mělo na 11.11.2011, 11:11 hodin nezapomenutelnou vzpomínku a Ty nakonec také. Takhle nějak vznikají zajímavé okamžiky života. Tak příště, 12.12.2012, to neprošvihni. Čao.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

No, ja si dnesek urcite pamatovat budu.... :sick01:

To jsi toho k obědu neměl moc, ona nutriční hodnota tohoto menu není nijak vysoká, doporučoval bych k tomu alespoň jeden brambůrek.

Odesláno (upraveno)

já zrovna na hlaváku čekal na vlak...aneb jet s ČD dřív se nepoštěstilo vlak s pravidelným odjezdem 10:48 odjel nepravidelně o 60 (sic!) min později... :(

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

V Kolíně se jim potento nějakej počítač na řízení dopravy, proto ta sekera. Byl chaos všude. Ale nutno dodat, že to zmákli rychle, ta sekera mohla být mnohem delší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...