Jakub Štefka Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Ahoj, rád bych zítra skočil na martinskou husu někde v Praze nebo blízkém okolí... Mátě nějaký tip, kde jste byli spokojení?
Horhe Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Nebylo náhodou Martina včera? BTW výbornou husu jsem včera měl ve Svatobořicích u Dufků, kousek od Kyjova.
Jakub Štefka Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Bylo, jenže jsem musel do práce dožehlit nějaký blbiny po auditu... Ale počítám, že husička bude celý víkend... A Kyjov je vážně trochu z ruky Nebylo náhodou Martina včera? BTW výbornou husu jsem včera měl ve Svatobořicích u Dufků, kousek od Kyjova.
montemar Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 tak dobrou husí polívku jsem v životě nejed.. a to jsem vůbec netušil, že něco takovýho existuje... /u koníčka-č.budějovice/
Jakub Štefka Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 No jo, v Českých Budějovicích by chtěl žít každý tak dobrou husí polívku jsem v životě nejed.. a to jsem vůbec netušil, že něco takovýho existuje... /u koníčka-č.budějovice/
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Husa po celý týden je v Praze v Red Pif. Říkali to v rádiu. No, proč takový detail píšu. Totiž bych tipoval, že podniky budou tohle nosný výdělečný téma držet víc než den. Osobně bych zkoušel klasickou pivnici. Lokál, Bredovský dvůr, Medvídky, Potrefený husy...
Jakub Štefka Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 No mě se moc zkoušet nechce a Potrefenky jsou hrozný... Rád bych šel na jistotu a proto se ptám.. Chci vzít i lepší polovičku a chci aby to bylo v ólrajtu. A pokud něco vychvalujou v radiu, jsem obezřetnej... teda, když to není na Rádiu 1 Husa po celý týden je v Praze v Red Pif. Říkali to v rádiu. No, proč takový detail píšu. Totiž bych tipoval, že podniky budou tohle nosný výdělečný téma držet víc než den. Osobně bych zkoušel klasickou pivnici. Lokál, Bredovský dvůr, Medvídky, Potrefený husy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se