Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ne nové, ale doufám, ze manzelku potesi...

post-5465-050246000 1321273668.jpg

post-5465-058819400 1321273670.jpg

Upraveno uživatelem Jay Doll
Příliš velké fotky
Odesláno

Nejaky tip, kde je nechat vylestit v praze? Cena predpokladam radove par stovek. Je risk zajit k neautorizovanemu hodinari?

Odesláno (upraveno)

Nechcela by som hodinky, ktore uz predomnou nejaka ina zenska nosila.... :angry:

nemala by som problem kupit si hodinky z druhej ruky..ale sama pre seba..ako darcek NIKDY!!!

Upraveno uživatelem Hellé
Odesláno
  V 20. 11. 2011 v 16:27, 'Hellé' napsal:

Nechcela by som hodinky, ktore uz predomnou nejaka ina zenska nosila.... :angry:

nemala by som problem kupit si hodinky z druhej ruky..ale sama pre seba..ako darcek NIKDY!!!

takze je vylesti do novoty, jestli potom nechces lestit jeste vztah s pritelkyni:-D
Odesláno

To nechávám bez komentaře.

V 20. 11. 2011 v 16:27, 'Hellé' napsal:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Moc casu jsem na to nemel, u Dusaka jsem byl v nedeli, kdy je v servisu zavrino, koskom by to posilam do Brna a tak jsem je prelestil sam na sperkarsky brusce a s vysledkem jsem spokojen. A sobe jsem si nadelil nove Aquaracery WAF2011, tak ted budem se starou jako dvojcata :-)

Odesláno

ale nejako tu nepises nic o reakcii manzelky....bola stastim bez seba z toho, ze ty mas nove hodinky a ona obnosene??? :D :P

ak teda ano..tak si zasluzi Oscara..alebo si davaj pozor na to, aku kavu pijes..mozno ju kupi U Zida :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...