Conrad Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Je tohle stejná pitomost jako pozemek na měsíci? http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-4226--pojmenujte-svou-hvezdu-za-449-kc-idealni-darek-pr/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=praha Myslím že ano,ale nedalo mi se nezeptat
gougy Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 A jestli ne, je to bezva tip na dárek pro ty, co mají skoro všechno co se dá koupit.. Jsem zvědavý na vyjádření těch, co do toho vidí. Každopádně Conrádovy dík za otevření možnosti, netušil jsem, že se dá zařídit i "custom named star"
kejklik Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Ano, je to funkční. Žena dostala hvězdu jako dárek od děcek. Vzhledem k tomu, že hvězd je (asi) nekonečné množství, je to bezproblémový byznys. V papírech vyplníš svůj návrh jména (bez diakritiky) a přijde potvrzení, že hvězdička, co do té doby měla jen číslo, má teď i jméno.
911 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 jen doplnim, ze mezinarodni astronomicka unie nic podobneho neuznava. je to jen vyhodny byznys. ve skutecnosti pojmenovana nebude. ale takove detaily romantikum nevadi
Conrad Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 jen doplnim, ze mezinarodni astronomicka unie nic podobneho neuznava. je to jen vyhodny byznys. ve skutecnosti pojmenovana nebude. ale takove detaily romantikum nevadi No my máme s Kejklíkem vedle sebe pozemky ve Skotsku tak se z nich chceme koukat i na své hvězdy
911 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 No my máme s Kejklíkem vedle sebe pozemky ve Skotsku tak se z nich chceme koukat i na své hvězdy tak to potom joooo kuci tak jeste kvalitni wisku a uzijte si to
skalis Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Je tohle stejná pitomost jako pozemek na měsíci? Conrade, myslel jsi astronomy, ze? Jinak je to samozrejme pitomost. Zadny takovy "registr hvezd" neexistuje a pojmenovat si nejakou hvezdu takovym stylem muzes klidne sam, relevanci to bude mit stejnou. Jen darkovy list budes muset ozelet .
Conrad Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Conrade, myslel jsi astronomy, ze? Jinak je to samozrejme pitomost. Zadny takovy "registr hvezd" neexistuje a pojmenovat si nejakou hvezdu takovym stylem muzes klidne sam, relevanci to bude mit stejnou. Jen darkovy list budes muset ozelet . Právě proto jsem psal astrology
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se