patprom Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Letos v kvetnu jsem si udelal radost a koupil tyto Certiny. Podle mne je to dobra volba v pomeru cena/vykon. Koupil jsem je v prodejne Deal v Ostrave za 13,500 KC. Tah jsem po par tydnech noseni sundal a nahradil jej kozenym remenem od Hirsche, ktery k hodinkam krasne ladi. Vypadaji lepe, ze na fotkach (nejsem zadny extra fotograf). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Rozhodně nevypadají špatně, nádherná barva ciferníku. Za mě raději Certina, než technikoit Citizen
patprom Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Pro mne maji oboje sve kouzlo. Kazde z nich se hodi pri jinou prilezitost nebo naladu :-)
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Ja osobne som skôr za kovový remienok ale uznávam že tento naozaj vyzerá dobre a parádne ladí.
lastam Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Ja osobne som skôr za kovový remienok ale uznávam že tento naozaj vyzerá dobre a parádne ladí. hmm tak zrovna jsem to chtel taky napsat, na tahu by vypadaly lepe, modry cifernik jim slusi, moc hezke quartzy
patprom Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Na tahu taky vypadaji dobre, ale ja davam prednost remeni :-)
a&k Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 velmi pekne. mam tiez osobne certiny i ked to nie su DS podium ale ds 1. ale o hodinkach tohoto typu silne uvazujem. ale pojdem uz do automatov.gratulujem. nech sa dobre nosia. inak nemas este fotku na ruke z trochu vacsaj dialky?
patprom Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 V tuto chvili jsou zpatky na tahu, prikladam par obrazku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xXx8xXx Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Tento model jsou automaty nebo quartz? Quartz
p3k Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Pěkné, kdyb jsem si měl dnes znovu kupovat Certiny šel bych asi raději do těchto, jak vypadají na ruce s tím kovem (nějaké foto?). Dali ti nějakou slevu? Taiky jsem je tam kupoval...
patprom Odesláno 7. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Podle mne vypadaji skvele. Slevu mi nedali, bohuzel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 jjTaky jsem si v Dealu koupil certiny DS, tyto:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44676-certina-ds-podium/taky spokojenost
patprom Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Videl jsem je, pekne hodinky :-)
laskajefajn Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Jsou perfektní! Taky je mám a na běžné nošení do práce ideál! Citizen taky má své kouzlo,solární nabíjení je supr věc.
hanni Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Minulý týžden vo štvrtok som si ich u nás v hodinárstve skúšal, ale s čiernym ciferníkom. Mali tam aj modré, ale čierne sa mi páčia viac. Na tahu sa mi moc nepáčia, remienok im sekne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se