anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 nazdarekchci se zeptat mam hodinky armani 5866 a potrebuji vedet jestli jsou original? ma nekdo tady ty hodinky nebo mohl by mi nekdo rict na co se mam zamerit?pasek voni vanilkovou vuni. pasek je cely cerny.diky moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Jestli pasek voni po vanilce, tak to rozhodne musi byt original! :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 (upraveno) Je úplně jedno, jestli jde o originál nebo ne - je to drek tak jako tak. Upraveno 21. listopadu 2011 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Šel jsem očuchat svoje Jaegery, a po vanilce mi nevoní. Asi jsem omylem koupil fejky Ad otázka, bez fotek se těžko určuje pravost, navíc u hodinek, které tady nikdo nenosí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 pasek voni primo sm.di po vanicle az je mi s to spatne. mam teda to vyfotit a vystavit vam fotky?co chcete vsechno za fotky?reminek atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 pasek voni primo sm.di po vanicle az je mi s to spatne. mam teda to vyfotit a vystavit vam fotky? co chcete vsechno za fotky? reminek atd? Celé hodinky, především ciferník a zadní stranu hodinek. Na fotoaparátu nastav makro, aby bylo na fotografiích něco vidět. Řemeny voní u Armani, Zodiacu a dalších značek. Není to neobvyklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Škoda, že nejde nafotit ta vůně, pak by se originalita určovala lépe ;-). Hodinky Armani určitě podléhají módním trendům a ve společnosti metrosexuálních jedinců sklidí úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 dam vam to do raru na ulozto.cz mate tam plno fotek.blby dotaz jak dlouho vydrzi ta vune na reminku?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 http://www.ulozto.cz/11188354/ar5866-rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 dam vam to do raru na ulozto.cz mate tam plno fotek. blby dotaz jak dlouho vydrzi ta vune na reminku? diky Hele, ja myslel, ze to s tou vuni beres od zacatku jako srandu .....?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 tak proc to tak sm.di mi rekni? nevidel jsem jeste hodinky ktere by tak sm.del ten reminek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Koukal jsem na ty fotky a absolutne si netroufam vyrknout jakykoliv ortel....Bratr ma nejaka chrona ty maji celkem pekne vypracovane detaily, tady je to takove nijake.... :-/Zkousel jsi ten model najit v nejakem ofiko netovem prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 jo zkousel a vsude to vypada ze je to origos tak nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Koukal jsem na web na nějaký fejky co někdo prodává na bazoš.sk a taky na originály, a ty na tvých fotkách mi spíše jdou k originálům. Ale s jistotou to fakt říct neumím. Jen mi příjde, že datové okénko odpovídá tomu jak má být, na rozdíl od fejků kde má jiný tvar. A logo Armani nahoře na ciferníku se zdá být rovně a ve správním místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 ok snad budou origos. ale nechapu ten smrad toho reminku to byste proste museli citit.neni to jak v obchode nebo u tamiku jak to je citit. je to fakt jak kdyby to bylo v necem nalozene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 (upraveno) ale nechapu ten smrad toho reminku to byste proste museli citit. je to fakt jak kdyby to bylo v necem nalozene jestli je měl tenhle borec na ruce když dělal reklamu pro armaniho tak se ani nedivím tomu smradu Upraveno 21. listopadu 2011 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anubis213 Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 jestli je měl tenhle borec na ruce když dělal reklamu pro armaniho tak se ani nedivím tomu smradu :D aspon uz vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Je úplně jedno, jestli jde o originál nebo ne - je to drek tak jako tak. To sedí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 To sedí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se