vE13Lius Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Ahoj,tady jsem si, když jsem ještě vlastnil Trasery a chtěl je trochu obohatit, připravil šablonu, abych zjistil, jaká budoucí kombinace barev se mi bude líbit... Tak se třeba bude někomu hodit.1186333402 ? kopie.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Díky, už se hodilo a vypadaj super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 29. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Tak to jsem rád ;-). No, pokud je budeš někdy fotit, mohl by jsi sem svou barevnou variaci hodit, docela rád bych omrk další porfólio a myslím, že bych nebyl sám, aneb, inspirace není nikdy dost :-). Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Obávám se, že zklamu. To nevyfotím, prostě to neumím ( nedostanu tam tu barvu ). Jinak, nechal jsem si od tebe poradit a jsou skoro stejné, jako ty tvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 29. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 No to je pravda, dostat tu barvu na fotku je porod, alespoň že vypadají dle tvých představ ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se