MJ. Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Na třetí fotce to vypadá oukej, ale u prvních dvou tam máš pod tou nožkou místo na hokejku. Fotka ale zkresluje. Každopádně mě to přesvědčilo že si něco takového pořídim :-)
TheBP Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 No toho miesta pod nozkou je fakt dost Je to tym, ze remen zdvihol hodinky o dalsie 3-4mm. Preto by som chcel nejaky bez tej spodnej casti.
Ivanhoe34 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 No toho miesta pod nozkou je fakt dost Je to tym, ze remen zdvihol hodinky o dalsie 3-4mm. Preto by som chcel nejaky bez tej spodnej casti.Hm... tazko hodnotit objektivne tu kombinaciu. Na mojej ruke by to vyzeralo asi velmi podobne...Ak sa ti to nosi pohodlne a nezavadzia ti to pri cinnostiach pri ktorych hodinky nosis, tak je to uplne ok. Realne sa da ten vyzor na ruke posudit aj tak iba nazivo alebo na fotkach z metra a viac...Bez tej spodnej casti myslis tak, ze by si mal kozeny zulu, len z jedneho kusa?
TheBP Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Presne tak som to myslel, ze nie NATO,ale ZULU. Tam by fakt ubudlo 2mm aspon,co by zlepsilo konfort.
TheBP Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Osměluji si také přispět... Toužil jsem po nich moc, teď je mám, nemůžu tomu pořád věřit, nemůžu se jich nabažit! Jen jsem byl nucen nastoupit na trnitou cestu hledání toho pravého řemenu... :-) Nemáte někdo zkušenosti s orig. Steinhart s motýlovkou v hnědé (ten letecký, co se zužuje, prodávají ho taktéž na Chronoshopu)? Jak je pohodlný? Vydrží-li něco? Mozes mi napisat nieco viac o tom strape? Nieco podobne by som chcel
gngngn Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 NO, už jsem to psal - řemen už mám nasazený - a je to velká paráda! Přijde mi, že teprv s tímhle řemenem dostaly hodinky pravou tvář:-) (třetí foto). Mám ten origo v tmavě hnědé s motýlovkou. Kůže je pohodlná, pevná, řemen je masivní a vypadá zkrátka bombasticky:-) Zatím se mi jeví, že toho snese dost, motýlovka tomu jistě pomůže! Měl jsem předtím ze StrapShopu Rios (se dvěma cvokama, už nevím název) a ten mě tolik nebavil (i když vyloženě nevadil, viz první foto). Jinak na koženém ZULU jsem měl Steiny taky a nemůžu si stěžovat! Myslím, že úplně v pohodě volba! Na látku bych je asi nedal... (viz moje první foto v tomto vláknu (cca dvě strany zpět))
TheBP Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 A prave na ten ZULU sa pytam. Mohol by si hodit nejake dalsie foto s tym ZULU? Pripadne co to je za matros a od koho.
gngngn Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Aha - nepochopil jsem, sorry! Koupil jsem jej od mistniho clena, je to standard 22mm leather strap, znacka zadna (alespon mi nebyla sdelena). Vecer zkusim prezout a nafotit. Sent from my iPad using Tapatalk
vojta74 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Jak tak koukám na fotky, tak já už nemám z boku za stěžejkou číslo.
LukashX Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Me snad jebne. Nejdriv jsem koukal na hlasku, ze hodinky budou na zacatku dubna. Pak to preskocilo na zacatek kvetna. Kdyz byl zacatek kvetna, napsali dostupnost pulka kvetna. Ted se info zmenilo na konec kvetna. To je proste na palici. Jsem zvedavej, kdy se dockam (jestli vubec?) Mame konec kvetna a na strankach se lze docist, ze hodinky budou nejdrive v puli cervna. Ted uz mam vazne pocit, ze si ze me delaj prdel. Jestli hodinky v behem cervna nebudou, tak objednavku rusim a celej Steinhart mi muze vylizat pekac. Prijde vam to normalni?
vojta74 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Tak to je drsný, taky jsem po bronzovkách hodně koukal, tenhle pocit znám. Skladem jsou Archimede v bronzu.
Ondoni Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Mame konec kvetna a na strankach se lze docist, ze hodinky budou nejdrive v puli cervna. Ted uz mam vazne pocit, ze si ze me delaj p...l.Jestli hodinky v behem cervna nebudou, tak objednavku rusim a celej Steinhart mi muze vylizat pekac. Prijde vam to normalni? Chápu, že s Tebou cloumají emoce. Ale zkus se na to podívat jinak. Kus čekačky už máš za sebou, dost možná jsi za breakpointem (což Ti přeju). A jestli to vydržíš, budeš mít hodinky, které budou mít úžasnou likviditu a vzhledem k cenové politice Steinhartu i šanci, že v budoucnu moc neproděláš - až se je rozhodneš prodat a koupit něco z vyšších pater.
wadee Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Mame konec kvetna a na strankach se lze docist, ze hodinky budou nejdrive v puli cervna. Ted uz mam vazne pocit, ze si ze me delaj p...l.Jestli hodinky v behem cervna nebudou, tak objednavku rusim a celej Steinhart mi muze vylizat pekac. Prijde vam to normalni?Mas objednane 44 ci 47? Nove 47ky som videl na bazosi..
brownwld Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Hmmm... Tak tak na tom koženým Natu to vypadá velmi slušně! Nahodťe pak někdo fota na koženým Zulu, jestli/až budete mít
LukashX Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Ahoj, tak ja jsem to vzdal a koupil si hodinky jine. Kdybyste nekdo mel zajem se na 44 v bronzu postavit do poradniku misto mne, dejte vedet. Jinak zitra odpoledne rusim objednavku v chronoshopu.
LukashX Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Tak jeste jinak, noc moudrejsi vecera Zrovna jsem zjistil, ze ty novy budiky jsou na stiru (pro mne) s odectem casu v noci. Takze na ty steiny pockam a pak se uvidi, ktery budou cestovat dal?
Ondoni Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 sem se snažil fotit škoda že pro účely prodeje ale na jednu stranu chápu, taky je nasadím tak jednou do týdne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se