Ondrej71 Odesláno 16. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Roman-Za : Gratuluju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník G-Shock Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Ondro, je hezké vidět že z nich máš opravdovou radost.Nikomu to neříkej ale mě manuální nátah taky imponuje víc než automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 s diamantovou jsou super, taky mam od Zdenka a Kuby at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Gratulujem k novemu prirastku Lukas. Aky obvod ruky mas cca? Rozmyslam nad kupou tychto hodiniek, no mam obavy ci na 18,5cm obvod ruky nebude 44mm uz privela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enrico05 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Takisto gratulujem , pekné mechanické watches...mám dve otázky...vlastním steinhart marine model a chcel by som vedieť koľko krát postačuje dotiahnuť korunkou ? a druhá otázka ako presne nastaviť sekundovku ? (pootočením korunkou proti to ide zastaviť-netrpí tým strojček ? )Po necelých dvoch týždňov mi vychádzajú tieto dva údaje,po 24 h. cca -2 s.,na plno natiahnuté vydržia tykať 53 hod.Všetkým chronomagom krásne vianoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tak som sa dockal. Moje som uz mal na ruke. Je to nadhera. Par foto je vo vlakne: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44433-vianoce-so-steinhart/ Tiez by ma zaujimala vec ohladom natahovania. Hacking na nich nie je, tak sa snazim rucicky nastavit vtedy, ked je sekundovka na "00" Presnost som este nemeral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Zdravím, přesně tyhle mám v hledáčku a to hlavně díky Chronomagu. Původně jsem tu na webu hledal nějaké informace k mojim vintage šuplíkovkám, ale chronobundus měl v mém případě inkubační dobu cca 2 dny Rád bych se zeptal, jestli nemáte někdo zkušenost týkající se zmagnetizování těchto hodinek. Minulý týden jsem se dočetl ve Watch magazine, že hodinky s průhledným dýnkem tímto můžou trpět - například při procházení bezpečnostních rámů. Nejsem sice v letadle každý měsíc, ale mrzelo by mě nevzít pilotky občas proletět na jih díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Zdravím, přesně tyhle mám v hledáčku a to hlavně díky Chronomagu. Původně jsem tu na webu hledal nějaké informace k mojim vintage šuplíkovkám, ale chronobundus měl v mém případě inkubační dobu cca 2 dny Rád bych se zeptal, jestli nemáte někdo zkušenost týkající se zmagnetizování těchto hodinek. Minulý týden jsem se dočetl ve Watch magazine, že hodinky s průhledným dýnkem tímto můžou trpět - například při procházení bezpečnostních rámů. Nejsem sice v letadle každý měsíc, ale mrzelo by mě nevzít pilotky občas proletět na jih díky... Ochranou proti zmagnetizovaniu je puzdro z makkeho zeleza. Tieto ho nemaju. Ale riesenim by bolo mozno aj to, ze pred prejdenim ochranym ramom si ich das dolu. Najlepsie colnikovi a potom si ich nasadis. Kazdopadne by som si s tym tazku hlavu nerobil, pretoze v nasom okoli je tolko elektromagnetickeho smogu - mobil, mikrovlnka atd, ze ten ram im neuskodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Ochranou proti zmagnetizovaniu je puzdro z makkeho zeleza. Tieto ho nemaju. Ale riesenim by bolo mozno aj to, ze pred prejdenim ochranym ramom si ich das dolu. Najlepsie colnikovi a potom si ich nasadis. Kazdopadne by som si s tym tazku hlavu nerobil, pretoze v nasom okoli je tolko elektromagnetickeho smogu - mobil, mikrovlnka atd, ze ten ram im neuskodi Nj, jenže celník to nechá projet bezpečnostním skenerem a to je to samé řekl bych, ne-li dokonce horší...možná by pomohlo dát je do nějaké uzavíratelné plechovky nebo tak, mě teď napadlo...nicméně mě to neodradí, jsou to nádherné hodinky a do půl roku je musím mít! A případné odmagnetizování snad nebude zase až taková rána do rodinného rozpočtu...doufám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Nj, jenže celník to nechá projet bezpečnostním skenerem a to je to samé řekl bych, ne-li dokonce horší...možná by pomohlo dát je do nějaké uzavíratelné plechovky nebo tak, mě teď napadlo...nicméně mě to neodradí, jsou to nádherné hodinky a do půl roku je musím mít! A případné odmagnetizování snad nebude zase až taková rána do rodinného rozpočtu...doufám... Tak ja to vidim uz len na to olovene puzdro To by to malo ochranit Ale vazne, nemas sa coho bat. Je to minimalna uroven, ta ti poskodit hodinky nemoze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 S hodinkami (s plným i skleněným dýnkem) procházím jak rámem, tak je pouštím do roentgenu nejméně dvakrát za den už několik let. Doposud jsem nezaregistroval žádnou změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Díky za uklidnění pánové, v tom článku se psalo něco jako "většina cestovatelů pak míří rovnou z letiště přímo k hodináři hodinky odmagnetizovat"...inu, zřejmě literární licence nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplustil Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) Pěkný kousek, také o nich přemýšlím :-)... Upraveno 4. února 2012 uživatelem oplustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Pěkný kousek, také o nich přemýšlím :-)... dporucuju,jsem moc spokojen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Pěkný kousek, také o nich přemýšlím :-)... dporucuju,jsem moc spokojen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 (upraveno) Nerozmyslat. Kupit. Okamzite. Nie je co riesit. Maximalna spokojnost. Upraveno 5. února 2012 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 kiez by boli dostupne na niektorom zo Slovenskych e-shopov. Hned by som do nich siel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 kiez by boli dostupne na niektorom zo Slovenskych e-shopov. Hned by som do nich siel... pozri sa na toptime.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 momentalne nie su dostupne skladom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Gratuluju ke koupi, kdysi mi taky udělaly velkou radost. Šel jsem do stejného průměru 44mm, ale nechal jsem si k nim dát stejnou korunku jako je na těch 47mm. Ta k BB-uhren prostě patří! V obchodu byli moc vstřícní, za 500 byli ochotní to udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se