Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ondrej71 : To jsi byl ty, který někdy v r. 2011 poptával pilotky a podmínka jen a pouze  Quartz? :lol2:

Odesláno

dyt ja taky nerikam ze jo..

V 27. 1. 2014 v 18:56, Wanderer napsal:

To nebude normální...

to sis me asi spletl kamo, v te dobe jsem zil Steinama, viz toto vlakno

V 27. 1. 2014 v 19:09, GSIA79 napsal:

Ondrej71 : To jsi byl ty, který někdy v r. 2011 poptával pilotky a podmínka jen a pouze  Quartz? :lol2:

Odesláno

Asi jo,  kolega měl právě taky Hrabala...

Odesláno

Ondro, díky :) jenom jsi mě opět utvrdil v tom, že je neprodám...stejně bych je za pár měsíců zase sháněl...ale zase je opravda, že si tak můžeš ošahat víc modelů. Co ta nová korunka, jak na Tebe působí naživo? Mi se dřív nelíbila, ale postupem času jí docela přicházím na chuť

Odesláno

V 31. 1. 2014 v 9:33, Ondoni napsal:

Ondro, díky :) jenom jsi mě opět utvrdil v tom, že je neprodám...stejně bych je za pár měsíců zase sháněl...ale zase je opravda, že si tak můžeš ošahat víc modelů. Co ta nová korunka, jak na Tebe působí naživo? Mi se dřív nelíbila, ale postupem času jí docela přicházím na chuť

Nemáš zač :-). Ja si taky tyhle asi nechám na furt ..

Ta nová korunka mi osobně přijde super, lepší než obě předchozí. Dobře se s ní manipuluje, netlačí a líbí se mi, podle mně se na ty hodinky hodí.

Odesláno

Musím přiznat, že trochu koketuju s myšlenkou jít do modelu ST1 Premium. Ten má stejnou korunku...ale v tom případě by klasický B-Uhry šly z domu, to je jasný...čímž vlastně vyvracím, co jsem napsal před půl hodinou  :suicide_anim:

Odesláno

V 31. 1. 2014 v 10:00, Ondoni napsal:

Musím přiznat, že trochu koketuju s myšlenkou jít do modelu ST1 Premium. Ten má stejnou korunku...ale v tom případě by klasický B-Uhry šly z domu, to je jasný...čímž vlastně vyvracím, co jsem napsal před půl hodinou  :suicide_anim:

Měl jsem je v ruce i na ruce..nejsou vůbec špatné, ale ten cenový rozdíl je, podle mne moc. Kdyby stály o 7-10 více, ale 16 navíc mi přijde moc. Vypadají dobře, ale tolik bych za ně nedal.

To už bych spíš zvážil do komba s nav B Uhr II tyhle - http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-navb-uhr-44-automatik-a-muster-premium

Odesláno

Tak tak, proto zatím jenom koketuju, ta cena za funglovky je už vysoko - hranici, kdy bych si to sám před sebou obhájil, mám někde kolem 20K. 

S centrální vteřinkou bych chtěl asi spíš menší, 40 - 42, k obleku. Ale říkám si, že mít dvoje pilotky od Steinu by bylo už možná trochu moc :D

Odesláno

Začínáte mě kluci solidně nabourávat, tenhle Steinhart jsem neměl. Korunku jsem viděl, naprosto vyhovuje a vypadá moc pěkně. :clap:

Odesláno (upraveno)

Ondoni:No, 40 ani 42 nemaji, ale vysku maji mensi, ja bych je k obleku nezavrhoval :-))

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

V 31. 1. 2014 v 10:36, GSIA79 napsal:

Začínáte mě kluci solidně nabourávat, tenhle Steinhart jsem neměl. Korunku jsem viděl, naprosto vyhovuje a vypadá moc pěkně. :clap:

Jdi do nich :cheers:

Odesláno
  V 31. 1. 2014 v 10:38, Ondrej71 napsal:

Jdi do nich :cheers:

+1

Jinak, už jsem párkrát vzal k obleku i B-Uhry, ale díky té mimostředné vteřinovce to na mě nepůsobilo jako vrchol elegance. Přitom je zvláštní, že když vidím někoho v obleku třeba s BP, tak to ladí skvěle. Ale tam dělá hodně i ta leštěná luneta si myslím.

Odesláno

V 31. 1. 2014 v 11:13, petr_cha napsal:

Ja kvuli te mimostredce jsem svoje štajny pustil... kdyby jste nekdo vedeli o pilotkach 42, s centralni vterinovkou a s manualnim natahem ? <br /><br />z mobilu...<br /><br />

To je asi věc názoru, mě se ta mimostředka líbí, přijde mi zajímavější než centrální vteřinovka.

Odesláno (upraveno)

Vím, že to sem vůbec nepatří, prostě jen nechci zakládat nový vlákno, ale je to myšleno právě k Vám... a sice, měli by jste problém s limitkou od Steinhart ve stylu BP?(někdy) Ano, teď se to nehodí, rozjíždí se něco jiného, ale ta myšlenka mě láká čím dál víc. Diskusi by musel rozjet někdo zkušenější, to je jasný. Měl bych akorát představu o velikosti pouzdra 47mm, ale tenčí, dále plné dýnko, leštěná luneta, znovu diamant a pozměněná hlavní stupnice na cifru(líbí se mi ta u verze chrono 47mm) i u mimostředky... logo a nápis Steinhart u třetí hodiny... a jasně, ruční nátah. Je to "jen" velmi hrubé nastínění, jak by podobný projekt aka BP od Steinhartu mohl ožít...

Je jedenáct hodin a po dnešku v hlavě už jedu na nouzový režim, takovej dojezdovej, sorry...

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno (upraveno)

Jasně, co dělá IWC "big pilotama" je centrálni vteřinovka, datumovka, ukazatel RN... Šlo by do jisté míry jen o designový odkaz a "ekonomickou" variantu :D na tyhle legendy. Ten nápis a logo Stein na dvanácté hodině... Ve tři, vyrážím na cestu.(CHYBKA) :D

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Mě nic ve stylu Stein ala BP neláká. BP jsou moje konečná a než se tam dostanu, rád bych okusil i jiné kousky (i pilotky, ale spíš odlišného designu BP). Zkus otestovat chuť lidí v sekci "Limitky" a uvidíš, základem úspěchu není jen design, ale i dostatečný počet nadšenců

Odesláno

Chlapi, mám si ve středu jet pro tyhle krásky: Steinhart Nav B-Uhr 47 automatik B-Muster. Dva roky staré, těsně před koncem záruky, vzhled si okouknu. Cena 5tis. Kč Vím že jste spíš zastánci handaufzug, ale za tuhle cenu dobrý, ne? Nebo by jste se na to vyprdli a šli radši do nových? Rada?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...