Přejít na obsah

Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven"

Ondrej71

Doporučené příspěvky

...nicméně mě to neodradí, jsou to nádherné hodinky a do půl roku je musím mít!

...trvalo mi to sice o měsíc dýl než jsem si předsevzal, ale už jsou na ruce...pocit z nich je skvělý, jen marně hledám ten dvojitý AR...

post-20351-041331700 1346659211.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dvojity hladas marne, je tam len vnutorny ;) ale je to podla mna lepsie ako dvojity, neposkrabe sa ti vonkajsia vrstva sklicka (darmo mas zafir, pokial je vonkajsi antireflex, uvidis tam skrabance rovnako ako na obycajnom sklicku, toto celkom nehcapem...) a modry nadych ti pekne hadze aj tak :) a co sa tyka odrazov, tak co som mal moznost vidiet hodinky bez, s vnutornym, s obojstrannym, tak citatelnost je na vsetkych cca rovnaka, prakticky to vyznam nema...

post-22327-083295000 1346660916.jpg

post-22327-013182800 1346660924.jpg

Odkaz ke komentáři

pekne hodinky, gratulujem :)

..inak ten antireflex je na stranke pisany takto:

"Glas: Saphir gewölbt Innenseite 2 fach entspiegelt"

- takze zvonka ani nemal byt naneseny

V parametrech čtu,dvojitý vnitřní AR.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

jj, ten dvojitý AR je vnitřní, ale v mém případě je asi hodně slabý, protože já nejsem ten modrý nádech vůbec schopný pouhým zrakem odhalit...nijak velice mi to nevadí, kupoval jsem z druhé ruky a za dobrou cenu...dneska mám cestu pro nějaký řemen do Chronoshopu, tak to tam prokonzulutuju ;) třeba jsem barvoslepý...

Odkaz ke komentáři

jj, ten dvojitý AR je vnitřní, ale v mém případě je asi hodně slabý, protože já nejsem ten modrý nádech vůbec schopný pouhým zrakem odhalit...nijak velice mi to nevadí, kupoval jsem z druhé ruky a za dobrou cenu...dneska mám cestu pro nějaký řemen do Chronoshopu, tak to tam prokonzulutuju ;) třeba jsem barvoslepý...

Antireflex je tvořen velkým množstvem vrstev oxidu kovů a aplikuje se jak na zadní, tak i na přední plochu skla. Protože je antireflex tvořen několika vrstvami uloženými na sebe, tak má specifický barevný nádech, buďto zelené, purpurové, modré, nebo zlaté barvy v závislosti od výrobce a kvality antireflexní vrstvy.

Odkaz ke komentáři

Ondoni, vacsinou sa to samozrejme neukazuje, no sem tam pri nakloneni na svetlo, malo by to hadzat kadejake zmodrale odlesky... napr. :

(nemyslim rucicky)

Steinhart_Nav_b_Uhr_FEATURE1.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

tak to su uz hodinky jak z Avataru... :D neviem ci by som az taku kriklavu paradu chcel, mne to uplne optimalne vyhovuje ako to mam. kupoval som predsa hodinky s ciernym cifernikom, ziadny cirkus humberto :) a je to preto take vyrazne, ze je tam tych vrstiev viac ? (vies aj kolko?)

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

tak to su uz hodinky jak z Avataru... :D neviem ci by som az taku kriklavu paradu chcel, mne to uplne optimalne vyhovuje ako to mam. kupoval som predsa hodinky s ciernym cifernikom, ziadny cirkus humberto :)

Tak co si stezujes ? :D Samozrejme je ta fotka odfocena tak aby efekt byl maximalni.... v realu to samozrejme takova blaznivina neni...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...