Ondoni Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 ...nicméně mě to neodradí, jsou to nádherné hodinky a do půl roku je musím mít! ...trvalo mi to sice o měsíc dýl než jsem si předsevzal, ale už jsou na ruce...pocit z nich je skvělý, jen marně hledám ten dvojitý AR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 dvojity hladas marne, je tam len vnutorny ale je to podla mna lepsie ako dvojity, neposkrabe sa ti vonkajsia vrstva sklicka (darmo mas zafir, pokial je vonkajsi antireflex, uvidis tam skrabance rovnako ako na obycajnom sklicku, toto celkom nehcapem...) a modry nadych ti pekne hadze aj tak a co sa tyka odrazov, tak co som mal moznost vidiet hodinky bez, s vnutornym, s obojstrannym, tak citatelnost je na vsetkych cca rovnaka, prakticky to vyznam nema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 pekne hodinky, gratulujem ..inak ten antireflex je na stranke pisany takto:"Glas: Saphir gewölbt Innenseite 2 fach entspiegelt"- takze zvonka ani nemal byt naneseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 (upraveno) pekne hodinky, gratulujem ..inak ten antireflex je na stranke pisany takto:"Glas: Saphir gewölbt Innenseite 2 fach entspiegelt"- takze zvonka ani nemal byt naneseny V parametrech čtu,dvojitý vnitřní AR. Upraveno 3. září 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 nebudu to 2 vrstvy znutra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 nebudu to 2 vrstvy znutra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 tiez som toho nazoru, ze by to mali byt 2 nanesene vrstvy zvnutra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 jj, ten dvojitý AR je vnitřní, ale v mém případě je asi hodně slabý, protože já nejsem ten modrý nádech vůbec schopný pouhým zrakem odhalit...nijak velice mi to nevadí, kupoval jsem z druhé ruky a za dobrou cenu...dneska mám cestu pro nějaký řemen do Chronoshopu, tak to tam prokonzulutuju třeba jsem barvoslepý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 jj, ten dvojitý AR je vnitřní, ale v mém případě je asi hodně slabý, protože já nejsem ten modrý nádech vůbec schopný pouhým zrakem odhalit...nijak velice mi to nevadí, kupoval jsem z druhé ruky a za dobrou cenu...dneska mám cestu pro nějaký řemen do Chronoshopu, tak to tam prokonzulutuju třeba jsem barvoslepý... Antireflex je tvořen velkým množstvem vrstev oxidu kovů a aplikuje se jak na zadní, tak i na přední plochu skla. Protože je antireflex tvořen několika vrstvami uloženými na sebe, tak má specifický barevný nádech, buďto zelené, purpurové, modré, nebo zlaté barvy v závislosti od výrobce a kvality antireflexní vrstvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 (upraveno) Ondoni, vacsinou sa to samozrejme neukazuje, no sem tam pri nakloneni na svetlo, malo by to hadzat kadejake zmodrale odlesky... napr. : (nemyslim rucicky) Upraveno 3. září 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Ať se snažím sebevíc, tak nic...možná jsem zmlsaný mojima seikama, kde jsem si nechal vyměnit hadrlex za safír s AR...nicméně, nevadí mi to...řekl bych, že autentické pilotky neměly ani safír, ani AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Ondoni, vacsinou sa to samozrejme neukazuje, no sem tam pri nakloneni na svetlo, malo by to hadzat kadejake zmodrale odlesky... napr. : (nemyslim rucicky) Jo jo , nejak takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Jo jo , nejak takhle: Ano ale tohle tě vyšlo asi na polovinu hodnoty hodinek,nemůžeš chtít takovou parádu od štajnů kde hodnotu hodinek představuje pouze strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 (upraveno) tak to su uz hodinky jak z Avataru... neviem ci by som az taku kriklavu paradu chcel, mne to uplne optimalne vyhovuje ako to mam. kupoval som predsa hodinky s ciernym cifernikom, ziadny cirkus humberto a je to preto take vyrazne, ze je tam tych vrstiev viac ? (vies aj kolko?) Upraveno 3. září 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Ano ale tohle tě vyšlo asi na polovinu hodnoty hodinek,nemůžeš chtít takovou parádu od štajnů kde hodnotu hodinek představuje pouze strojek. ??? pockej neblazni ... safir as AR a montazi stal nejakych 1700,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 tak to su uz hodinky jak z Avataru... neviem ci by som az taku kriklavu paradu chcel, mne to uplne optimalne vyhovuje ako to mam. kupoval som predsa hodinky s ciernym cifernikom, ziadny cirkus humberto Tak co si stezujes ? Samozrejme je ta fotka odfocena tak aby efekt byl maximalni.... v realu to samozrejme takova blaznivina neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 ja nie, Ondoni sa stazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 ja nie, Ondoni sa stazuje A jo, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 ??? pockej neblazni ... safir as AR a montazi stal nejakych 1700,- Tak to jo,paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se