spiderer Odesláno 6. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Treba pro me ty hodinky jsou taky odpudivy a navic tuhle kreaci neberu jako Breitling i kdyz to tam je napsany, ALE: dle slov zdroje velmi blizkeho distributorovi B z Vidne je to, co se tyce designu, spise nas CR lokalni problem s akceptaci noveho smerovani, jinde ve svete byl naopak tlak ze strany zakazniku na zmenu lunety z duvodu zadrhavani jezdcu o obleceni atp a i dle spousty reakci v zahranici to proste takova tragedie neni.. A pokud to tak skutecne je, tak jsme vsichni milovnici klasickych becek pekne v riti, protoze nasi minoritni nespokojenosti si nikdo nevsimne a kdyz uz tak mu to bude u pr.... Nezbyva nez se koukat po modelech, kdy Breitling byl Breitlingem a doufat, ze se jeste nejaky cas budou dat sehnat pekny kousky v super stavu Phoenix: Které vlastní kalibry myslíš? B01 + B01 GMT nebo B01 + SuperQuartz nebo B01 + něco úplně jiného? Jinak jsem sám zvědav na Basel. S GMT je B04 pokud se nepletu, takze je to jiny kalibr, sice to bude pravdepodobne reseni nastavby na zaklad pouzity v B01, ale nemyslim si, ze by to podobnym zpusobem nedelala spousta "inhousistu" Za me co se tyce kalibru jsem rad, ze uz se neco poradnyho deje, jen se tesim, nebo spis doufam, ze se nekdy v budoucnu vrati klasicky spirit becek, jak jsme ho skoro vsichni milovali..
Hajek Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 to Phoenix: myslím B01 + B04 GMT. Na Basel jsem taky zvědavý, co jsem slyšel, tak jsou spekulace o novém kalibru - klasika tříručka, big date nebo double date
Kasper Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Čo sa týka dizajnu - je to vec vkusu - to je debata "bez konca" ... Čo sa týka smerovania značky z hľadiska strojčekov - budúci rok by mali byť predstavené ďalšie 2 kalibre - dokonca možno aj ručný náťah (nepotvrdené) - a tak do 7 rokov by malo byť cca. 80% produkcie in-house.
Návštěvník kupec Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Zdravím Vás. Tie nové modely majú biť super.........
novottom Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 já budu asi osamocen ve svém názoru, ale až tak hrozné mně to nepřipadá, asi jsem divnej:)
PhoeniX Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Tím podstatným stále zůstává, co přinese další veletrh. Jak po stránce technické, protože velké "B" v tomto směru stále zaostává, tak po stránce designové.
Chorche Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Tak jsem je včera viděl naživo a je to opravdu katastrofa, vypadají jak hodinky za pět litrů a tah (jeho zakončení k pouzdru) je opravdu průser.
Viktor Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Vím, že BREITLING vyrobí 800.000 kusů ročně, které si asi někdo koupí ... To se mi zdá nějak hodně, v roce 2010 měli 122 tisíc COSC certifikací mechanických hodinek a odhadem podobný počet v quartzu, certifikují myslím celou produkci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se