spiderer Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Pokud by chtel nekdo videt pekne zive fotky Colt II chrono, muze zde: http://breitlingsource.com/phpBB2/viewtopic.php?f=5&t=35322, Autor: 1952 Ale i kdyz jsou fotky, hezky, tak pro me je Colt II porad stejna tragedie jako na zacatku.. Ta luneta a tah i pouzdro jsou pro moje oci velka tragedie..
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 me zarazi, ze s klidem nechaj tu mezeru mezi pouzdrem a tahem. jako by rikali uz sme tak liny, ze se nam to ani nechce spasovavat
Tomak Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Škoda jich, takto je zmršit A to jsem si chtěl ten starší model koupit, jak moc se mi líbil. Ani nemají na cifru zlatý okřídlený logo, i když na těchto je to asi dobře. Koukám, že mu je na tom Breitling fóru každý chválí. Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem Tomak
Frantik Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 me zarazi, ze s klidem nechaj tu mezeru mezi pouzdrem a tahem. jako by rikali uz sme tak liny, ze se nam to ani nechce spasovavat Souhlas, jako by to byl jinej tah
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Prohlubně na boku pouzdra a lunety vypadají jako SEIKO Monster. Luneta z horního pohledu vypadá módně odfláknutě, mám z ní takový zvláštně špatný pocit. Kovotah je nemožný a ta dvanáctka na číselníku nakonec také. Abych to shrnul, nemuseli si dávat práci s výrobou takového paskvilu. No a co se BREITLING lunet poslední dobou týče, je to opravdu tragédie, která degraduje samotnou firmu. Zlaté časy vkusně a do detailu propracovaných hodinek jsou prozatím pryč.
bandicoot Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Festina???? To samý mě napadlo když jsem to na mobilu scrolloval a ejhle, ty jsi mě předběh.
Frantik Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 To samý mě napadlo když jsem to na mobilu scrolloval a ejhle, ty jsi mě předběh. A hlavne napojeni brouseneho tahu na lesteny bok pouzdra vypada luxusne
bandicoot Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 bastl už z výroby quo vadis Breitling?
Návštěvník dlubix Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Tak on to bohužel Breitlingen od určitý doby tak nějak po.ral celkově. Zlatý starý modely...
Frantik Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Tak zase neni vsechno tak spatny - modely Transocean nebo ChronoMatis jsou ok.
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Ano, mají několik málo modelů, které jsou opravdu krásné. Ale na druhé straně nabídky je tato tržnicová produkce. A když si představím, že se všechny modely vyrábí pod jednou střechou, ani ty TransOceany bych nemohl nosit. Protože firma jako celek na mě působí odpudivým dojmem. Je to škoda. Není to tak dávno, kdy všechny jejich hodinky byly vyšperkované, zdobné, ale nikdo nepochyboval o pouzdrech, lunetách, čtvercích na číselníku, datumkách, indexech, tazích a prostě všech podstatných detailech. Tři roky zpět firma jde nevím kam. To je snad řízený krach.
financ Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Ano, mají několik málo modelů, které jsou opravdu krásné. Ale na druhé straně nabídky je tato tržnicová produkce. A když si představím, že se všechny modely vyrábí pod jednou střechou, ani ty TransOceany bych nemohl nosit. Protože firma jako celek na mě působí odpudivým dojmem. Je to škoda. Není to tak dávno, kdy všechny jejich hodinky byly vyšperkované, zdobné, ale nikdo nepochyboval o pouzdrech, lunetách, čtvercích na číselníku, datumkách, indexech, tazích a prostě všech podstatných detailech. Tři roky zpět firma jde nevím kam. To je snad řízený krach. Viděl bych to spíš naopak. Breitling se snaží přilákat novou skupinu zákazníků, které se původní design moc nelíbí. Ekonomika je pěkná svině :-). V novém katalogu je vidět designová rozmanitost, starší modely byly na jedno brdo (Colt, Steelfish, Avenger, stejný styl jiný průměr pouzdra) A jen čas ukáže jestli se Breitling vydal tou správnou cestou. Tyhle Colty jsou vážně nepovedený
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Viděl bych to spíš naopak. Breitling se snaží přilákat novou skupinu zákazníků, které se původní design moc nelíbí. Ekonomika je pěkná svině :-). V novém katalogu je vidět designová rozmanitost, starší modely byly na jedno brdo (Colt, Steelfish, Avenger, stejný styl jiný průměr pouzdra) A jen čas ukáže jestli se Breitling vydal tou správnou cestou. Tyhle Colty jsou vážně nepovedený Vím, že BREITLING vyrobí 800.000 kusů ročně, které si asi někdo koupí. Jasně, že masy o tu tržnicovku projeví zájem. Jde jen o čísla. Já to ale beru z pohledu fandy, tzn. funkčnost a estetika nade vše.
bandicoot Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Při tý mase co Breitling vyrobí by mohl mít ambici vkus vytvářet a ne mu tupě podléhat.
Hajek Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Ten tah tam nemuze sedet zamerne - pouzdro je stejne vystouplé jako luneta a dochází tam ke schodku. Videl jsme je nazivo, mel i na ruce a i kdyz se to nezdá, není to nakonec taková hrůza.Breitling to má náhodou promyslené - kazdá modelová řada je jiná, je tam ted videt větší rozdíl - COLT, SUPEROCEAN, B01... já bych je tak nezatracoval, navíc dva vlastní kalibry ? Kdo to má ?we will see
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Ten tah tam nemuze sedet zamerne - pouzdro je stejne vystouplé jako luneta a dochází tam ke schodku. Videl jsme je nazivo, mel i na ruce a i kdyz se to nezdá, není to nakonec taková hrůza. Breitling to má náhodou promyslené - kazdá modelová řada je jiná, je tam ted videt větší rozdíl - COLT, SUPEROCEAN, B01... já bych je tak nezatracoval, navíc dva vlastní kalibry ? Kdo to má ? we will see Které vlastní kalibry myslíš? B01 + B01 GMT nebo B01 + SuperQuartz nebo B01 + něco úplně jiného? Jinak jsem sám zvědav na Basel.
Chorche Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 To samý mě napadlo když jsem to na mobilu scrolloval a ejhle, ty jsi mě předběh. A mě taky Festina hadr, hrozně ošklivý hodinky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se