Jan_Jan_2006 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Vidím kus "zlata"!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Jsou jen pozlacené. Pouzdro je z mosazi. Upraveno 24. února 2018 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 taky mám jedny zlaté primky i když přiznám se, nejsem přímo - primkař - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 To speedmaster 1: Stav je vyslovene zberateľský! Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Krásně zachovalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Taky přispěju. Ručky jsou plné (bez lumi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Taky přispěju. Ručky jsou plné (bez lumi).zlate_prim.jpg Tak to je špatně. K tomuhle modelu byli ručky s lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Nojo, tak co. Hodím je do popelnice. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) taky je jdu vyhodit... edit:tak že by ne, našel jsem v PC fotku Upraveno 27. února 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 koukám že se jich dochovalo celkem hodně, jakou mají zhruba cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Tyhle jsem dal dceři, akorát samozřejmě na novém řemeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Nedal bys mi taky nějaký? Ten řemen bych již nějak pořešil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To skoro vypadá jako když nemají vteřinovku.taky je jdu vyhodit... edit:tak že by ne, našel jsem v PC fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 potřeboval jsem hovovost a tak vteřinovku jsem už prodal na váhu do výkupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Prosím o radu - jaký pásek na zlaté když jsou stěžejky "napevno" ? Provlíkací řemínek s podložkou mi tam moc nesedí....Omlouvám se za amatérský dotaz... jsou to moje první tohoto druhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Dělají se pásky s "otevřeným" koncem, v zásadě nemají zalepený ten přeložený kousek kůže u stěžejky, takže ho navlíkneš a zalepíš. Nejde ale měnit bez rozlepení, nebo poškození řemenu. To by ale u těchto hodinek snad nemělo vadit... https://hodinar-frydl.sluzby.cz/open-ended-kozene-remeny-pro-pevne-stezejky/ https://www.hirschstraps.com/collections/open-ended-hirsch-straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 O.K. díky zkusím jestli u nás budou mít ale spíše to nechám na Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJ70 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Dobrý den všem. Jen pro představu jaká byla cena zlatých hodinek 50 009 0 v roce 1959. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 a já za ně dal v roce 2020 18tyček taaaak to je ještě dobrý...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJ70 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Víc jich nemám. Stanika73 těžko doženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se