casiotron Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Je, tak to promiň, myslel jsem, že reaguješ na mě. Znovu se omlouvám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Presne ako s hodinkami. V prislusnom vlakne a aj tu som ta prosil o fotky, a stale nic.Za posledného pol roka som tu zo zbierky dával dve fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Souhlasim, je to malo. (vypadlo ti slovicko iba)Vsak to v tom vlakne rozjed. A ne jak ti tam nekdo napsal "to sou jen krabicky".1376 tak pokracuj a nie len iba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Je, tak to promiň, myslel jsem, že reaguješ na mě. Znovu se omlouvám....Pohodicka, cheers:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Souhlasim, je to malo. (vypadlo ti slovicko iba)Vsak to v tom vlakne rozjed. A ne jak ti tam nekdo napsal "to sou jen krabicky".1376 tak pokracuj a nie len iba... V lete chystám rozsiahlu reorganizáciu zbierky, tak z nej uvidíte minimálne 600 áut na fotkách, dúfam, že sa potom nebudete sťažovať, že spamujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Z archivu - kalkulačky z kovovým bezelem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Zo skrine - t2 dal si mi podnet, ze take niekde mam a nasiel som ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Tieto som kdesi videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Zo skrine - t2 dal si mi podnet, ze take niekde mam a nasiel som ich Pěkná reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Z vitríny - úplně nové.A pak mám ještě jedny podobné Q+Q s trochu lepším displejem a více funkcemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Vidíš, dobre, že si to tu dal, mám kdesi jedny staré hodinky Q&Q, čo som používal, ak by mal ktosi záujem, predal by som ich, je to Q&Q Attractive Coupé GT DE302J02Y, alebo tak nejako, musím ich vyhrabať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 No ukaz ako vyzeraju a mozno sa dohodneme. Q&Q este nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Nateraz ti môžem ukázať len fotku z internetu, lebo ešte som tie hodinky nevyhrabal, ale pamätám si, že ma stáli pred nejakými 7 rokmi 45 euri, a je to ana-digi, sú to ťažké kovové hodinky, a majú gumový remienok s kovovou prackou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tyto hodinky ale nejsou s kalkulačkou, tak by měly být v jiném vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Áno, to je pravda, ale ja som reagoval na výzvu člena tohto fóra, za svoju chybu sa ospravedlňujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) OK.Tak když už tady jsou ty ana-digi, tak sem taky hodím ana-digi. Samozřejmě že s kalkulačkou.Myslím, že tyto většina lidí nezná. Jsou to analogové quartzky a dole mají displej pro kalkulačku (pouze kalkulačka bez digi hodin). Ovládací tlačítka jsou dokola kolem ciferníku.Mám je v tmavomodré a zelené. Dělaly se ještě světle modré a žluté.Edit: Zapomněl jsem poznamenat, že jsou to NOSky. Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak tenhle systém kalkulačky na analogách jsem fakt zatím neviděl. Zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Toto som ani ja nikdy nevidel,každopádne sa v tomto prípade jedná o veľmi zaujímavé a nanajvýš netradičné riešenie, ale je treba skonštatovať, že čo sa týka vzhľadu, sú to veľmi pekné hodinky, aj keď nevyzerajú úplne obyčajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak tenhle systém kalkulačky na analogách jsem fakt zatím neviděl. Zajímavé.Ale viděl... každý kdo prošel toto vlákno tak viděl post 123 Hantronix: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 No neke, fakt to jsou oni.To bude tím, že jsem tohle vlákno neprolezl celé. Malý Jenda si neudělal domácí úkoly.Teda ne, že bych jako neviděl diginy s kalkulajdou v bezelu, třeba známé Citizeny nebo LEDkové Uranos, ale to zkombinovat s nezávislým analogem, to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se