akai Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Jo na tom ebay to vidim taky -divne. Pritom tentyz prodejce... -dej mu dotaz na rozdilnost. Nasel jsem narychlo jen popis... A kdyz uz pisu tak prihodim tyto ... , asi jste je na bazosi videli, no ja se s prodejcem domluvil a vzal. Normalne kalkul. nejsou v mem zajmu, ale kdyz jsou v necem zvlastni tak ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Jo. Tento modul je parádní. Kromě celkem slušně hratelné hry, mají ještě piánko. Mám je ve verzi MA a Armitron. A kolik za ně chtěl? Protože už se těžko shání a na ebayi bývají za celkem dost peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 (upraveno) ..jj prave proto jsem Piano Game Watch bral. Cena za ne tezko urcit mel tam dva kousky(na druhe nebyl jeste cas) ... celkem 1200,- Koukam, ze jsou preve jedny dostupne ebay v trochu horsim stavu zato s orig. tahem. Moje teda logo na zapinani nemaj. Tvoje jo ? Taky vypada jinak. Edit: dopln... Upraveno 8. září 2021 uživatelem akai edit: dopln... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 před 12 hodinami, Hantronix napsal: Má někdo z vás Casio CM-32 (MetCon)? Mě ve sbírce chybí, tak jsem si je chtěl pořídit, ale na ebay jsem narazil na dvoje a každé mají jiný display. Jedny 10 místný a druhé jen 8 místný. U obou je na dýnku vyznačený modul 458. Mě se to nějak nezdá. Jedny z nich jsou určitě nějaká skládačka. Chtělo by to katalogový list. Nemá někdo? Metcony sice nemám, ale vím že ty s deseti čísly mají modul který tam nepatří. Modul metconů má jen osm míst a ukazatel dní nahoře čárkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 (upraveno) @t2 To je přesně to, co jsem potřeboval vědět/vidět. Díky. @akai Moje taky nemají logo na sponě. Ale mám stejný tah jako Ty. Myslím, že to je originál k těmto hodinkám. Ten na ebay je originál Meister Anker, ale z úplně jiných hodinek. A ta cena těch Tvých je dobrá. To bych taky vzal. Upraveno 9. září 2021 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Ty CM-32 mám, ale nejdou a jsou bez víčka. Ale správně je osmimístný displej. To chromované pouzdro mám nové, chtěl bych si poskládat celé, ale zatim mi toho tak ňák chybí až moc. (Není to chromovaný plast, ale kov, to je paráda!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 V 29. 6. 2021 v 17:19, Thomic napsal: Díky, výměna provedena a triko také dorazilo. Jen škoda, že je ta klávesnice už poničená Tricko husty,kdyby jsi chtel fakt dobrou fotku,tak s kalkulackama na ruce a v tricku,navstiv muzeum veteranu v Nove bystrici.Tam najdes i to auto.https://muzeumveteranu.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novicc Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Ahoj, moje nové přírůstky ze šuplíku. Sice vůbec nevím co jsou zač a žádné takové jsem nedohledal, ale fungují a kalkulačka na zápěstí se vždy hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Trochu to tu oživím, snad jen jednou sem tu viděl mihnout se Casio DBX 112 a přitom jsou to, až na chybějící světlo, jedny z nejvybavenějších kalkulaček... Tak tady jedny čerstvé moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Náhodou jsem brouzdal po netu a našel jsem toto: Je to fake nebo novinka? Já to znám jen takto bez toho rámečku kolem WR: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Na vecer jedny zaujimave, co si zahrali aj v onehda kultovom seriali. Compuchron Hughes Aircraft Calculator# rok 1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Oooo, bomba! Ty jsou ale moc moc vzácné. Neřikej, že tohle máš taky z blešáku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Jako už dlouho mi nespadla čelist! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 @casiotron poslala mi ich sestra z GB. Budem ju citovat: “ Obcas ti poslem nejake smeti od kolegov co najdu doma po suflikoch a z blesakov v Londyne” . Ine zdroje mi neprezradila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Ty jsou bomba. Taky bych chtěl ségru co posílá takový smetí Velká gratulace Začal jsem digitálky sledovat až teď po návratu, ne že bych se do nich chtěl víc pustit, ale jsou zajímavý, ale co jsem zatím viděl, tak musíš mít fantastickou sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Ty jo Gombo,se mi malem kousla pumpa.To ti fakt zavidim,to uz se dnes koupit neda a kdyz tak to stoji jak letenka do vesmiru. Abych jen netlachal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 11 hodinami, Gombo napsal: Na vecer jedny zaujimave, co si zahrali aj v onehda kultovom seriali. Compuchron Hughes Aircraft Calculator# rok 1976 Máš je v parádním stavu Gombo. To já je v tak hezkým stavu nemám. Hlavně se mi je podařilo zprovoznit jen tak na půl (druhé vůbec). S těmi LED displeji je holt potíž. Je fakt, že už před těmi několika lety stály dost. Teď už bych si je asi nekoupil. A nikdo mi je nepošle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 12 hodinami, Lamiczka napsal: Ty jsou bomba. Taky bych chtěl ségru co posílá takový smetí Velká gratulace Začal jsem digitálky sledovat až teď po návratu, ne že bych se do nich chtěl víc pustit, ale jsou zajímavý, ale co jsem zatím viděl, tak musíš mít fantastickou sbírku Jen do toho pojď, mě starý diqi chytly cca před rokem a objevil jsem díky tomu pro mě úplně nový, úžasný a obrovský svět horologie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 (upraveno) Jako pomalu se do digitálek pouštím (ale vopatrně, furt musí mít i analog ), od včerejška na ruce. Už jsem do nich dal baterky a budou potřebovat vyměnit gumičky, protože display nejede celý (to jsem věděl). A zrovna nějaký pěkný kalukačky bych fakt chtěl. Už měsíc se ale bojím zeptat, po čem se mám zkusit dívat Upraveno 26. listopadu 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Tak to si začal zvostra! Krásný na digi mimo jiný je, že si většinu dokážeš spravit sám... U kalkulaček začni samozřejmě u Casia a pak uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se