quest987 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Dobré ráno všem členům - již nějakou dobu pročítám vlákna s univerzál. hodinkami atak začínám mít ototálně zamotanou hlavu a začínám se v tom plácat - pokud vše dobře půjde po novém roce plánuji pořídit jedny univerzál hodinky které by doplnily dvojici diver-pilot favoriti: Orient Star WZ0011EJ -tady mne trochu vadí umístění ukazatele nátahu -plusem je barva cifru Seiko SCVS001 nebo Sarby se stejnym cifrem -u SCVS001 se mi moc nelíbí tah Certina DS1 -varianta ve svetlem provedeni mínus vidim moc velka tuctovost možná ještě nějaký Hamilton ze serie Jazzmaster,ale nevím možná jsou to už moc oblekovky. A teď babo raď jaké a proč
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Co treba neco od znacky Atlantic.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Dantechno
quest987 Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Ty druhejsou pekne,kdyby byly na kovu jsou jeste lepsi.Diky za inspiraci
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Různé Atlanticy mají v Koscomu a zpracování se mi moc líbilo.
Vejmrda Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Certina DS 1 power reserve LE. Není to tuctovka, oproti normálním má rezervu, lumi a nemá bílý rámeček kolem data. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Vejmrda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se