Petr Svenda Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Byl, kluk, štědrý... Díky :-) Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Petr Svenda
parre Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 mě ježíšek nadělil, ale musel to dotovat...
zibarek Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Mě Ježíšek nadělil těsně před vánoci Longines HydroConquest chrono na běžné nošení, ty už jsem zde představoval. A na štědrý den Timex Expedition, na chatu, hory a do práce. Je to model který se již nevyrábí a dlouho jsem ho scháněl, věčný kalendář, vnitřní kyklop.
Jay Doll Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Hodinky jsem letos (ani žádný jiný rok) pod stromeček nedostal, zato jsem dostal příjemné související věci, například Chronohrnek a sám jsem si nadělil Chronokalendář. Hodinky jsem letos zato hodně dával svým bližním
zekon7302 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Hodinky jsem letos (ani žádný jiný rok) pod stromeček nedostal, zato jsem dostal příjemné související věci, například Chronohrnek a sám jsem si nadělil Chronokalendář. Hodinky jsem letos zato hodně dával svým bližním tak ale ten hrnek s avatarem je super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se